logo

ZADEF’in Ataşehir’deki Yeni Merkezi Açıldı

ZADEF’in Ataşehir’deki Yeni Merkezi Açıldı

atasehir_zaraZara Dernekleri Federasyonu (ZADEF) Ataşehir Küçükbakkalköy’deki yeni merkezinin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Açılışa CHP Mv. Kadir Öğüt’te katıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Zara Dernekleri Federasyonu (ZADEF)’nun Ataşehir Küçükbakkalköy’deki yeni merkezinin açılışına CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP İstanbul İl Başkan yardımcıları Doğan Çakmak, Mehtap Düzova, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP Ataşehir İlçe yöneticileri, Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Gürsel Sarımaden, Zaralılar ve çok sayıda davetli katıldı.

Zaray’a faydalı işler yapmak, Zara’daki köylerin derneklerini tek ses halinde hareket edebilmelerini saklamak; topluma, ülkeye faydalı işler yapmak üzere 30 yıl önce kurulan Zara Dernekleri Federasyonu (ZADEF)’nun, 33 köy derneğini çatısı altında barındıran sivil tolum kuruluşu olduğuna işaret eden Zara Dernekleri Federasyonu (ZADEF) Başkanı Atilla Arslan, Sancaktepe’de olan merkezlerini daha nitelikli bir yere taşıdıklarını söyledi.

Açılış sırasında konuşan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, “Ülkenin sorunlarının ortak sorunları olduğu, sorumluluklarının kendi derneklerin sorunları ile sınırlı olmadığı bilinci ile çalışacaklarına inandığım Zara Dernekleri Federasyonu (ZADEF) yönetimindeki arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

2015 Genel Seçimleri ‘Umuda Yolculuk’

Partilerin tabanını oluşturan, partiye oy veren ve bundan sonra da partileri CHP’ye oy verme ihtimalleri olan toplum kesimlerini yeniden tarif edilip sorunlarının tespiti sonrasında somut çözüm önerileri götürmelerinin gereğini dile getiren CHP İstanbul Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Çakmak partilerinde bu konuda çalışma sürecinin başladığını vurgulayarak; “Adına; ‘Umuda Yolculuk’ dediğimiz 2015 seçimlerine öncelikli hedeflerimiz, kısa bir program halinde önce parti örgütlerimizle, sonrada toplumun ilgili kesimleri ve halkımızla paylaşılacaktır” sözleri ile CHP’nin genel seçim hazırlıkları ile ilgili açıklamasından sonra Zara Dernekleri Fedarasyonu (ZADEF)’nun yeni merkezinin açılışını yaptı.

HABERİN FOTOLARI GELİYOR…

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ