logo

Zafere Götüren Milli Sır Belgeseli NTV Ekranlarında

Zafere Götüren Milli Sır Belgeseli NTV Ekranlarında

30 Ağustos Zaferi’nin 101. yıl dönümünde birbirinden değerli konuklar ve özel canlı yayınlar, Dumlupınar Şehitliği’nden NTV ekranlarında izleyiciyle buluştu.

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk milletinin vicdanında ve geleceğinde hissettiğim büyük gelişme yeteneği” olarak tanımladığı “Milli Sır” ifadesinden ismini alan, “Zafere Götüren Milli Sır belgeseli”ni 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında NTV ekranlarında yayımlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu NTV Ekranlarında Yaşanıyor

30 Ağustos Zaferi’nin 101. yıl dönümünde birbirinden değerli konuklar ve özel canlı yayınlar, NTV ekranlarında izleyiciyle buluştu.

Osman Girgin’in Dumlupınar Şehitliği’nden sunduğu Büyük Zafer’in 101. Yılı canlı yayınla ekranlara gelirken, Milli Sır Belgeseli ise vatanı zafere taşıyan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ilham veren hikayesini ekrana taşıdı.

Dumlupınar’da Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, her yıl olduğu gibi bu sene de NTV’de gururla anıldı. Büyük zaferin 101. yıl dönümünde, sabah saatlerinden itibaren NTV ekranlarında özel yayınlarla bayramın coşkusu yaşandı.

Osman Girgin’in Dumlupınar Şehitliği’nden sunduğu Büyük Zafer’in 101. Yılı özel yayınında, birbirinden değerli tarihçi akademisyenler Türk milletinin zafere giden yolculuğunu aktardı. Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve Dumlupınar Üniversitesi Tarih Bölümü’nden Dr. Arif Kolay’ın katıldığı canlı yayın saat 09.00’da ekrana geldi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk milletinin vicdanında ve geleceğinde hissettiğim büyük gelişme yeteneği” olarak tanımladığı “Milli Sır” ifadesinden ismini alan, Zafere Götüren Milli Sır belgeseli de 30 Ağustos’ta NTV ekranlarında. Osman Girgin’in hazırladığı, Cumhuriyet hayaliyle yürünen kurtuluş yolunu anlatan belgesel saat 12.00’de ekrana taşındı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ