logo

Zuhal Olcay İle Ormanda Jazz Rüzgârı YBY Woods’ta

Zuhal Olcay İle Ormanda Jazz Rüzgârı YBY Woods’ta

İstanbul’un en büyük açık hava sahnesi YBY Woods, 20 Eylül’de Türkiye’nin en başarılı kadın vokalleri arasında yer alan Zuhal Olcay’ı ağırlayacak.

Türkiye’nin en başarılı kadın vokalleri arasında yer alan Zuhal Olcay, İstanbul’un en büyük açık hava sahnesi YBY Woods performansı ile sevenleriyle buluşacak.

Dinleyenlere özel bir sonbahar akşamı yaşatacak konserin sınırlı sayıdaki biletleri Türkiye’nin lider etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.

Duru sesi ve dinamizmi ile büyük beğeni toplayan Zuhal Olcay, 20 Eylül’de YBY Woods/Kemerburgaz Kent Ormanı‘nda en sevilen şarkılarını seslendirecek. Birbirinden unutulmaz şarkılarıyla dinleyenlere açık havada muhteşem bir gece yaşatacak konserin kalan sınırlı sayıdaki biletleri Türkiye’nin lider etkinlik biletleme platformu Biletinial üzerinden satın alınabiliyor.

Türk pop müziğin yılların eskitemediği seslerinden Zuhal Olcay, İstanbul’un en büyük açık hava sahnesi YBY Woods’ta son albümünde yer alan bestelerin yanı sıra “Pervane”, “Yine Aşk Var”, “Ankara’da Aşık Olmak” gibi gönüllerde taht kurmuş unutulmaz şarkılarını da seslendirecek.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ