logo

Ak Parti Ataşehir Teşkilatı Partilerle Bayramlaştı

Ak Parti Ataşehir Teşkilatı Partilerle Bayramlaştı

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla İlçe Merkezi önünde düzenlediği programda milletvekili adayları, teşkilat mensupları ve partililer ile bayramlaştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Av.Ahmet Özcan başkanlığındaki Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, Ramazan bayramı nedeniyle İlçe Başkanlığı önündeki sokakta Bayramlaşma Töreni düzenledi.

Ramazan Bayramı nedeniyle Küçükbakkalköy’daki ilçe Merkezi önünde düzenlenen bayramlaşma törenine Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Öcan ile birlikte Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Gökhan Oruç Önalan, belediye meclis üyeleri, Ak Parti 27. Dönem İstanbul 1.bölge Milletvekili adayı Ahmet Ayhan Kayaoğlu ve Esma Ersin, Ak Parti ilçe ve mahalle teşkilat mensupları ile partililer katıldı.

KATILIMCILARI SELAMLAYARAK BAYRAMLARINI KUTLADILAR

Osman Ünal’ın sunumuyla gerçekleşen geleneksek Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı bayramlaşma töreni sırasıyla Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı, Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Gökhan Oruç Önalan ve milletvekili adayları Ahmet Ayhan Kayaoğlu ile Esma Ersin yaptıkları kısa konuşmalarla katılımcıları selamlayarak bayramlarını kutladılar.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı bayramlaşma töreni.

İTV Haber paylaştı: 16 Haziran 2018 Cumartesi

ASIL BAYRAMI 24 HAZİRAN AKŞAMINDA KUTLAYACAĞIZ

Katılımcıların Ramazan Bayramını kutlayarak konuşmasına başlayan Ak Parti Ataşehir ilçe Başkanı Av.Ahmet Özcan, asıl bayramlarını 24 Haziran akşamında kutlayacaklarını ve 25 Haziran sabahında güçlü Türkiye’ye uyanarak yapacaklarını kaydetti.

CUMHURBAŞKANIMIZ CUMHURUYLA BAYRAMLAŞACAK

Hep birlikte teşkilat olarak oruçlu bünyelerle fedakarlık yaparak çalıştıklarının altını çizen Ak Parti Ataşehir ilçe Başkanı Av. Ahmet Özcan ile başkanı olarak teşkilatının çalışmalarında razı olduğunu ifade ederek; “Allah da sizlerden razı olsun. Yenikapı’da yarın Cumhurbaşkanımız cumhuruyla bayramlaşacak. Ataşehirli bütün cumhuru davet ediyoruz. Eşimizi dostumuzu, herkesi bayramlaşmaya davet edelim. Mahalle irtibat bürolarımızın önünden ve camilerin önünden otobüsler Bostancı ve Kadıköy iskelelerine ring seferi yapacaklar” dedi.

SELAM VERİLMEDİK HİÇBİR VATANDAŞ BIRAKMAYACAĞIZ

Bir hafta kaldığının altını çizdiği 24 Haziran’ın ne anlama geldiğini çok iyi bildiklerini kaydeden Ahmet Özcan, ilk ilan edildiğinde “Millet Meselesi” olarak nitelediklerini kaydederek; “Gelinen noktada kimlerin kimlerle kol kola, ittifak içerisinde olduklarına baktığımızda artık bir Millet meselesi olmaktan çıkmış; İstiklal ve İstikbal mücadelesine dönmüştür. 24 Haziran’ın bu bilinciyle hareket ederek; çalmadık kapı, sıkılmadık el, selam verilmedik hiçbir vatandaş bırakmayacağız” diye konuştu.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ