logo

Ataşehir İlçe MEM’de Eğitim Ailesi Bayramlaştı

Ataşehir İlçe MEM’de Eğitim Ailesi Bayramlaştı

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ve şube müdürleri,  Ramazan Bayramı nedeniyle makamında düzenlenen törenle ilçe MEM personeli ile bayramlaştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Makamında personelini kabul eden Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ile bayramlaştı.

Makamında buluştuğu İlçe MEM Şube müdürlerinin bayramını kutlayan Bilican, daha sonra şube müdürleriyle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ile bayramlaşarak, personelin bayramını kutladı.

Ataşehir İlçe MEM’de Eğitim Ailesi Bayramlaştı https://www.itvhaber.com/atasehir-ilce-memde-egitim-ailesi-bayramlasti.html#.WyJQ2seq9L0.twitter

Gepostet von Recep Kenan am Mittwoch, 13. Juni 2018

Ertuğrul Bilican’ın ev sahipliğinde Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine şube müdürleri; Ahmet Etçi, Ali Eroğlu, Ercan Metin, Vefa Vedat Budak, Nazım Yurdagül, Orhan Kuzu, Ataşehir Eğitimi Güçlendirme Derneği Başkanı İsmail Dağ ve basın mensuplarının da hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde, personele bayram hediyesi verildi.

Eğitim camiasına ve Ataşehirli vatandaşlara yönelik bayram mesajını da ileten Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, personelle bayramlaşma töreni öncesindeki konuşmasında; “Ramazan Bayramı bizim 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılımızın sonuna denk geldi. Hem Ramazan’ı, hem de Eğitim ve Öğretim yılının bitişini birlikte idrak ettik. Şu an da okullarımızda öğretmenlerimiz seminer çalışmalarını yürütüyor. Bayramdan sonraki haftada bu seminer çalışmaları sürecek ve seçimden sonraki hafta itibariyle de öğretmenlerimiz tatile çıkmış olacaklar. Bugün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeliyle bayramlaşacağız ama bu vesile ile öncelikle Ataşehir eğitim ailesinin ve tüm Ataşehirlilerin bayramını kutluyorum. Bayramın bizim için hayırlar, güzellikler, esenlikler getirmesini diliyorum. Allah ömrümüzü ve çalışmalarımızı bereketlendirsin diyorum” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ