logo

Çankırılı Emre Teşvik’te Kırkpınar Şampiyonu

Çankırılı Emre Teşvik’te Kırkpınar Şampiyonu

cankiri_kirkpinar_emre (1)Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü güreşçilerinden Emre Can Demirel, 654. Kırkpınar güreşlerinde Teşvik – 1 boyda rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Belediye Gençlik Spor Kulübü Güreş Antrenörü Milli Güreşçi Seyfettin Karadeniz’in uzun zamandır özel bir programla Kırkpınar’a hazırladığı Emre Can Demirel, 160 rakibi arasında birincilik kürsüsüne çıkarak, başta hocası Seyfettin Karadeniz’i, sporseverleri ve tüm Çankırlıları sevindirdi.

160 kişi içinde rakiplerini yenerek 8 e kalmayı başaran Avrupa, Dünya Olimpiyat Şampiyonu Seyfettin Karadeniz’in öğrencisi Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü güreşçilerinden Emre Can Demirel Teşvik-1 boyunda altın madalyanın sahibi olarak Çankırı’ya getirdi.

Kırkpınar

Emre (Çankırı)

Şampiyonlukta En Büyük Pay Hocamın

“Seyfettin hocamın hakkını hiçbir zaman ödeyemem. Bende çok emeği var” sözleri ile hocasının başarıdaki payının altını çizen Emre Can Demirel yaptığı açıklamada; “Bu şampiyonlukta en büyük pay sahibi kendisidir. Ayrıca Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e de çok teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman maddi ve manevi desteğini bizden esirgemedi. Ne zaman bir sıkıntımız olsa hep çözmüştür. Kendisinden Allah razı olsun” Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in de desteğini vurguladı.

Bu Şampiyonluk Bizim Can Suyumuz

Kırkpınar’da alınan şampiyonluğun önemine işaret eden Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı Antrenörü Seyfettin Karadeniz yaptığı açıklamada; “Bu şampiyonluk çok önemli idi. Birileri bizim pehlivanlığımızı ve antrenörlüğümüzü sorgulamaya başlamıştı. Güreşin “G” sini bilmeyenler, bizim “Ay Yıldızlı Bayrak”ı dalgalandırdığımızı çabuk unutmuşlardı. Bu şampiyonluk deyim yerindeyse bizim can suyumuz oldu… Yine bende şampiyonumuzun dediği gibi, ne zaman dara düşsek arkamda hep sayın Belediye Başkanımız İrfan Dinç bey’i buluyorum. Kendisinden Allah razı olsun. Ben bu şampiyonluğu özellikle kendisine armağan ediyorum. Tüm Çankırı’ya hayırlı olsun” dedi.

Emre Can Demirel’in Şampiyon Olduğu Teşvik-1 Sıralaması:

1.Emre Can Demirel (Çankırı), 2.Ufuk Yıldırım (Balıkesir), 3.Ömer Yaisr Gökkaya (Antalya), 3.Oğuzcan Cödel (İstanbul)

cankiri_kirkpinar_emre (3) 6

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ