logo

CHP’Lİ GENÇLER TOKAT’TA KÖY OKULUNU ONARDI

CHP’Lİ GENÇLER TOKAT’TA KÖY OKULUNU ONARDI

chp_okul_boya-1CHP İstanbul İl Gençlik Örgütü, Gençlik Kolları Genel Merkezi’nin köy okullarının ihtiyaçlarının karşılanması kampanyası kapsamında Derbentçi Köyü İlköğretim Okulu’nu boyadı.

CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi’nin köy okulların ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla başlattığı kampanya kapsamında CHP İstanbul İl Gençlik Örgütü, Tokat’ın Derbentçi Köyü İlköğretim Okulu’nun dış cehpe ve sınıf duvarlarını baştan aşağıya boyadı. Derbentçi Köyü sakinleri, 15 yıl aradan sonra bu yıl itibariyle tekrar eğitim öğretime açılacak okulu ayağa kaldırdıkları için CHP’li gençlere teşekkür etti.

chp_okul_boya-2

chp_okul_boya-3Türkiye’nin diğer bölgelerindeki tüm köy okullarına da ulaşmayı hedeflediklerini kaydeden İstanbul İl Gençlik Örgütü Başkanı Kenan Otlu, “Genel Merkezimizin başlatmış olduğu proje doğrultusunda Türkiye’nin birçok yerinden okullarımızı onararak kardeşlerimizin daha sağlıklı ortamlarda eğitim alabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Eğitim ve çocuklarımızın geleceği cemaatlerin ellerine bırakılamaz. Anadolu’nun birçok yerinde çok ciddi sıkıntılar var. Fakat iktidar bu sorunları çözmek yerine bu alanları cemaatlere bıraktı ve ülkenin geldiği nokta ortada” dedi.

Tokat İl Gençlik Örgütü Başkanı Mehmet Ali Kocaoğlu da “15 yıldır eğitim yapmadığını öğrendiğimiz Derbentçi İlkokulu’nun nefes alınacak, eğitim yapılacak bir hale getirmek için kolları sıvadık.  Maalesef üzülerek görüyoruz ki Türkiye’nin birçok yerinde buna benzer okullarımız var. Umarım bu yaptığımız çalışmalar herkese örnek olur. Çünkü bir toplumun geleceğini o toplumun çocuklarına verilen eğitim belirler” diye konuştu.

Tokat’a bağlı Derbentçi Köyü İlkokulu’nun onarılmasına yönelik gerçekleştirilen çalışmalara CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Erdi Çakır, Burak Esen; Amasya Gençlik Örgütü Başkanı Arslan Ceyhan, Giresun Gençlik Örgütü Başkanı Hazer Hindpak, Tokat Gençlik Örgütü Başkanı Mehmet Ali Kocaoğlu ile İstabul Gençlik Örgütü Başkanı Kenan Otlu ve çok sayıda CHP’li genç katıldı.

chp_okul_boya-4

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ