logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Afrin operasyonu fiilen başladı’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Afrin operasyonu fiilen başladı’

Partisinin Kütahya il kongresinde konuşan Erdoğan, Afrin operasyonu sahada fiilen başladığını, bunu Münbiç operasyonu takip edeceğini, gereğinin yapılmasına söz söylenemeyeceğini belirtti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Partisinin Kütahya il kongresine katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında Afrin operasyonu sahada fiilen başladığını, bunu Münbiç operasyonu takip edeceğini söyledi.

AFRİN OPERASYONU BAŞLAMIŞTIR. MÜNBİÇ TAKİP EDECEK.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip  Erdoğan, Partisinin Kütahya il kongresinde yaptığı konuşmada, “Afrin operasyonu sahada fiilen başlamıştır. Bunu Münbiç takip edecek. Madem Münbiç’te bize verilen sözler şu ana kadar yerine getirilmedi, bunun gereğini yapmamıza kimsenin söyleyecek sözü olamaz” ifadelerine yer verdi.

TERÖRİSTLERDEN MÜTEŞEKKİL ORGANİZASYON TERÖR ÖRGÜTÜDÜR, KİMİ KANDIRIYORSUNUZ!

“ABD’nin ne dediği artık bizi hiç ilgilendirmiyor” diye konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Suriye’de kendilerince bir oyun kurgulayanların terör örgütünün adını değiştirerek kurnazlık yaptıklarını sandıklarının altını çizerek, “Bizim gözümüzde adı ne olursa olsun teröristlerden müteşekkil her türlü organizasyonun adı terör örgütüdür. Yok; Suriye Demokratik Güçleri’ymiş, yok sınır ordusuymuş, yok sınır muhafızlarıymış, yok iç güvenlik oluşumuymuş, siz kimi kandırıyorsunuz ya. Bu örgütün adı PKK’dır, bu örgütün adı PYD’dir, bu örgütün adı YPG’dir” diye konuştu.

ONLARIN NE DEDİKLERİ BİZİ İLGİLENDİRMİYOR. SAHADA OLANA BAKIYORUZ

Böyle olduğunu bildikleri halde ‘Ordu kuracağız’, ‘Böyle amacımız yok’, ‘Sınır muhafızları kuracağız’ dediklerine işaret eden Erdoğan, “Mürekkebi kurumadan ‘Sınır muhafızları kuracağız’ diyor. Bunların birbirinden haberi yok. Üstelik bir de ‘Bu girişimlerimiz Türkiye’yi hedef almıyor’ diye güya üste çıkıyor. Onların ne dedikleri bizi ilgilendirmiyor. Sahada ne oluyor, ona bakıyoruz” dedi.

TÜRKİYE ELİNİ BÖĞRÜNE BUNLARI KABUL EDECEK SANILIYORSA, BU ÜLKE, BU MİLLET TANIMAMIŞ

Sahaya son birkaç yılda 4 bin 900 TIR ve 2 bin uçak dolusu silah mühimmat, araç gereç yığıldığının aylını çizen Erdoğan konuşmasında, “Biz bunların hepsini tespit ettik. Bu silahların bir kısmını ülkemizdeki teröristlerin üzerinde yakaladık mı, yakaladık. Bunun daha konuşacak neyi kaldı? Terör örgütünün yuvalarına kendi bayrağınızı çekerek, teröristlerin omuzlarına ne idüğü belirsiz armalar takarak bu hakikatleri ortadan kaldırabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Okyanus ötesinden buraya bakıp, eğer Türkiye elini böğrüne bağlayıp oturarak bunları kabul edeceğini sanıyorsa, ne bu ülkeyi ne bu milleti tanımamış demektir” ifadelerine de yer verdi.

ONLARIN AKLINA TÜRK DEYİNCE BESLEYİP BÜYÜTTÜKLERİ FETÖ’CÜLER GELİYOR

“Galiba onların aklına Türk deyince sadece kucaklarında besleyip büyüttükleri FETÖ’cüler ve bu ihanet şebekesinin karaktersiz, omurgasız, her türlü kullanıma elverişli elemanları geliyor” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, “Yine bunların aklına galiba bölgede çalışılacak ortak deyince de sadece parayı verenin tepe tepe kullanabildiği bir kiralık katiller ordusundan ibaret olan PKK’lılar geliyor. Ama merak etmeyin, terör örgütlerine güvenmenin ne kadar yanlış olduğunu öğrenecekler. Bu bölgede Türkiye’den başka çalışılabilecek müttefik bulamayacaklarını öğrenecekler” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ