logo

ÇYDD Öğrenci Ve Gönüllülerini Buluşturan Kahvaltı

ÇYDD Öğrenci Ve Gönüllülerini Buluşturan Kahvaltı

ÇYDD (Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği) Ataşehir Şubesi okuyan öğrencilere destek vermeye devam ediyor. Burslu öğrencileri ve gönüllüleri düzenlediği kahvaltıda buluşturdu.

ÖĞRENCİ VE GÖNÜLLÜLERİ BULUŞTURAN KAHVALTI

Kısa adı ÇYDD olan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ataşehir Şubesi okuyan öğrencilere burs desteğinin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle hem kaynaşmalarını sağlıyor hem de değişik mekânları dolaştırarak dinlendiriyor, ufuklarını genişletiyor ve hayata pozitif bakmalarını sağlıyor.

ÇYDD Ataşehir Şubesi Başkanı İlkiz Barkut Kulan burs alan öğrencileri burs verenlerle bir kahvaltıda buluşturduğunu söyleyerek; “100 kişinin katılımıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldik. Keyifli bir kahvaltı oldu. Kahvaltı sonrası sosyal sorumluluk projeleri konuşuldu. Daha çok çocuk, daha çok kadına dokunulacağını bu nedenle 28-29 Nisan 2018 tarihinde Kalamış Parkı’nda bir kermes düzenleyeceğimizin duyurusunu yaptık. Ayrıca Gönüllü öğrencilerimizden Batuhan Kurtul kahvaltı sonrası bir keman dinletisiyle etkinliğimize renk kattı” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ