logo

Oğuz Kaan, ‘Cesaretle, Yorulmadan Yolumuza Devam Edeceğiz’

Oğuz Kaan, ‘Cesaretle, Yorulmadan Yolumuza Devam Edeceğiz’

Türk Polis Teşkilatının 173’ncü kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası, Ataşehir’de Emlak Konut Ortaokulu’nda düzenlenen ve Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’nun katıldığı törenle kutlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Türk Polis Teşkilatının 173’ncü kuruluş yıldönümü töreninde konuşan Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, “Türk Halkının sevgi ve güvenini kazanmış, demokratik hukuk devletinin, Atatürk İlke ve İnkılâplarının ve laik Cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının 173’ncü yıldönümünde sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

POLİS TEŞKİLATININ 173,YILI KUTLAMALLARI

Recep Kenan paylaştı: 10 Nisan 2018 Salı

Ataşehir’de Emlak Konut Ortaokulu’nda Türk Polis Teşkilatının 173’ncü kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası kutlama töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunuşu ile başladı. Törene protokol konuşmaları ile devam edildi.

“SİZİN SAYENİZDE GÜVENLE HAYATIMIZA DEVAM EDEBİLİYORUZ”

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümünü ve ‘Polis Haftası’nı kutlayan Emlak Konut Ortaokulu Müdürü Tuncay Karakaş, 173 yıllık tarihi, sayısız kahramanlık ve şerefle dolu Türk polisinin Türk vatanının, Türk milletinin, Türk devletinin her türlü kötülükten ve melanetten korunması için bütün varlığını adamış bir şeref abidesi olduğunu kaydederek, “Bu abidedir ki, Türk milletinin varlığına kastedenlere karşı, Türk milletini kötülüğe boğmak isteyenlere karşı her daim dimdik durmasını bilmiştir. Hain teröristlerin mermilerine karşı kendi bedenini siper eden Şehit Polis Fethi Sekin bu abidenin en somut örneklerinden biridir. Biliyoruz ki, öğrencilerimiz, bizler ve bütün millet, sizin sayenizde güvenle hayatımıza devam edebiliyoruz” dedi.

“GÜVEN KAYNAĞI TÜRK POLİSİ HEPİMİZİN BAŞ TACIDIR”

Müdürü Tuncay Karakaş, konuşmasında “Teröre karşı canını siper eden, can ve mal güvenliğimizi sağlayan, suçluları adalete teslim eden, milletimizin varlığına ve gençliğine kasteden uyuşturucuya karşı her yönde mücadele eden, milletimizin temiz yürekli her ferdinin güven kaynağı olan Türk polisi hepimizin baş tacıdır” ifadelerine yer verdi.

EMNİYET MENSUPLARINA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Türk Polisinin 173’ncü kuruluş yıldönümünü münasebetiyle teşkilatta görev alan tüm emniyet mensuplarına şükranlarını ifade eden Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican,  konuşmasında; “Devletimizin birliği, dirliği için, milletimizin huzuru ve güvenliği için mücadele ederken şehit olan tüm şehitlerimize rahmet diliyor, minnet ve şükranla anıyorum”  ifadelerini kullandı.

CESARETLE, ASLA YORULMADAN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Türk Polis Teşkilatının 173’. Yılı kutlama organizasyonunu düzenleyen Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve emeği geçenlere teşekkür eden Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, “Türk Halkının sevgi ve güvenini kazanmış, demokratik hukuk devletinin, Atatürk İlke ve İnkılâplarının ve laik Cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının 173’ncü yıldönümünde sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Devletimizin, Bayrağımızın, milletimizin selameti uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, minnetle anıyorum. Bu uğurda yaralanan gazilerimize acil şifalar ve uzun ömürler diliyorum.  Polis Teşkilatı olarak vatandaşlarımızın huzuru ve güveni için, Bayrak ve Millet için cesaretle, asla yorulmadan yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

POLİS TEŞKİLATI İNSANLIĞIN GÜVENLİĞİNİN SAĞLANMASI İÇİN KURULDU

Güvenlik ve asayişin önemine işaret eden Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, polis teşkilatının insanlığın güvenliğinin sağlanması için kurulduğunu kaydederek, “İnsan hayatında insan yaşamında en çok lazım olan şey yemek içmek, ekmek ne kadar lazımsa, güvenlik ve asayiş de o kadar lazımdır. Emniyetimiz olmadığı takdirde evimizde rahat uyuyamadığımız, sokakta rahat gezemediğimiz zaman hayat bize zindan oluyor. İnsanlığın varoluşuyla beraber toplumda bu güvenliğin sağlanması adına Polis Teşkilatları kurulmuştur. İlçemizde de çok şükür Emniyet Müdürümüz gerçekten gururumuzdur.  Verdikleri güzel hizmetlerinden dolayı Emniyet Müdürümüzün şahsında tüm polis teşkilatımızı yürekten kutluyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliği için mücadele eden gerek polis, gerek asker ve vatandaşlarımızdan aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

Emlak Konut Ortaokulu’nda düzenlenen Türk Polis Teşkilatının 173’. Yılı kutlama törenine Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan ile birlikte; Ataşehir Belediye Meclis 1.Başkanvekili Sadi Özata, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Ataşehir Belediye Meclisi Bağımsız Üyesi Namık Sürmen, Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kuru, Ak Parti İlçe yönetim kurulu üyesi Zafer Düşgün, MHP Ataşehir Başkan yardımcıları Numan Zeki Kaya, Emin Tepe, daire amirleri, İlçe emniyet teşkilatı mensupları, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Recep Kenan paylaştı: 10 Nisan 2018 Salı

Törene, Emlak Konut Ortaokulu Korosunun seslendirdiği eserlerden sonra Oratoryo,  Drama ve Spor gösterileri ile devam edildi. İlçedeki yarışmalarında dereceye girenlere Zafer Karamehmetoğlu, İlhami Yılmaz ve Oğuz Kaan’ın aralarında olduğu protokol tarafından verildi. Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan’a plaket takdim etti.

Katılımcıların toplu fotoğraf çekildiği tören Polis ekiplerinin gösterisi ile sona erdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ