logo

10 Kasım 2017

10 Kasım’da Ata’ya Çelenk Sunulup, Saygı Duruşunda Bulunuldu

10 Kasım’da Ata’ya Çelenk Sunulup, Saygı Duruşunda Bulunuldu

10 Kasım Atatürk’ü Anma programı kapsamında Tüm Türkiye ile birlikte Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulunularak çelenk sunuldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kurtuluş Savaşı kahramanı, Ulusal Önder, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ölümünün 76’ncı yılında Ataşehir’de de anıldı.

Ataşehir Barbaros Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde kurumların çelenk sunumu ardından Saat 9’u 5 geçe Ti sesiyle başlayan saygı duruşu saygı duruşunda bulunularak, Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri eşliğinde istiklal marşı okundu.

10 Kasım ATATÜRK 'ü Anma Töreni, Saygı Duruşu, Çelenk Töreni

Δημοσιεύτηκε από Recep Kenan στις Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Atatürk Anıtı’na çelenk sunma ve Ata’ya Saygı Duruşu’na Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmet, Garnizon Komutanı Albay Abdülkadir Fehmi Bilgin , Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz ile birlikte Ak Parti İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yılmaz ve ilçe yöneticileri, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve ilçe yönetimi ile birlikte; Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkanvekili Sadi Özata, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Semih Kayhan, Hüseyin Hışman, Abdullah Der, Kalender Özdemir, Orhan Çerkez,  Kadın Kolları Başkanı Nihan Baykal Erol ve yönetimi, ilçe Milli Eğitim şube müdürler, daire amirleri, belediye birim müdürleri, siyasi parti , STK ve oda temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ