logo

11 CHP Büyükşehir Belediye Başkanından Ortak ‘İBB Açıklaması’ Geldi

11 CHP Büyükşehir Belediye Başkanından Ortak ‘İBB Açıklaması’ Geldi

İçişleri Bakanlığının, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)ne başlattığı soruşturmayı değerlendiren 11 CHP’li büyükşehir belediye başkanları ortak açıklamaya imza attı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB’de işe alınan bazı kişilerin terörle bağlantılı olduğu gerekçesiyle inceleme başlatıldığını açıklamıştı.

TÜM BELEDİYELERİMİZE YAPILDIĞINI DÜŞÜNÜYOR VE BU HAKSIZLIĞI REDDEDİYORUZ

Ankara’da bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP’li belediye başkanlarıyla yapılan toplantı sonrası konuyla ilgili yaptığı açıklamada,  “İstanbul büyükşehir belediyemize yapılan haksızlığın, tüm belediyelerimize yapıldığını düşünüyor ve bu haksızlığı reddediyoruz.” dedi.

CHP’Lİ 11 BAŞKAN ADINA AÇIKLAMA MANSUR YAVAŞ’TAN

Baskı düzenine geçildiği vurgulanarak başlayan CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı adına Mansur Yavaş tarafından yapılan açıklamada, “Milletimizin bilmesini isteriz ki, İstanbul Büyükşehir Belediyemize yapılan haksızlığın, tüm Belediyelerimize yapıldığını düşünüyor ve bu haksızlığı reddediyoruz. Bir Belediyemiz için uygulanması düşünülen hukuksuzluk, karşısında tüm Belediyelerimizi ve milletimizi bulacaktır” ifadeleri yer aldı.

ATATÜRK’ÜN ANKARA’YA GELİŞİNİN 102. YIL DÖNÜMÜNDE TOPLANDIK

Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 102. yıl dönümünde toplandıklarını kaydedilen açıklamada,”Büyükşehir Belediye Başkanları olarak düzenli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz toplantılarımız için bu ay, 27 Aralık Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 102. yıl dönümünde Başkent Ankara’da bir araya geldik. Ankara buluşmasında kentlerimizin tarımı destekleme, kırsal kalkınma projeleri, iklim değişikliğiyle mücadele ve yeni nesil sosyal belediyecilik çalışmaları hakkında iş birliği ve görüş alışverişinde bulunulmuştur. 2022 yılı için ise Büyükşehir Belediyeleri’nin kentlerdeki turizm gelirlerinin artırılması konusunda yaptığı çalışmalar ve bu çalışmaların sonuçları ele alınmıştır.” Denildi.

HUKUKSUZLUK, KARŞISINDA TÜM BELEDİYELERİMİZİ VE MİLLETİMİZİ BULACAKTIR

Açıklama, “Milletimizin bilmesini isteriz ki, İstanbul Büyükşehir Belediyemize yapılan haksızlığın, tüm Belediyelerimize yapıldığını düşünüyor ve bu haksızlığı reddediyoruz. Bir Belediyemiz için uygulanması düşünülen hukuksuzluk, karşısında tüm Belediyelerimizi ve milletimizi bulacaktır. Millet İttifakı Belediye Başkanları olarak bundan sonraki süreçte de haksızlığa, hukuksuzluğa, baskılara ve ithamlara karşı tek yürek olacağımızın bir kez daha altını çiziyoruz. Bu güçlü irade baskılardan bırakın yılmayı, aksine her zorlukta daha da güçlenecek ve vatandaşlarımıza daha çok hizmet etme azmimizi perçinleyecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri ile sona eriyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ