logo

14 Ülke İstanbul Kumaş Fuarında

14 Ülke İstanbul Kumaş Fuarında

istanbul-kumas-fuari14 ülkeden katılımın olduğu Premiere Vision İstanbul, kumaş zenginliğiyle 163 firmaya ev sahipliği yapıyor. 14 ülke  CNR Expo Fuar Merkezi’nde İstanbul kumaş fuarında.

Dünya’nın en önemli kumaş fuarı Premiere Vision İstanbul, 11 Mart 2015’te CNR Expo Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Tekstil ve moda sektörünün bir numaralı global etkinliği Premiere Vision, İstanbul’daki 2. büyük randevusunda firmaları zengin ürün çeşitleriyle bir araya getirdi. Türkiye’nin önde gelen iki tekstil birliği olan İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) ve Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) tarafından desteklenen Premiere Vision İstanbul, 2016 İlkbahar/ Yaz Sezonu’nun tüm trendlerini yaratıcı sunumlar ve seminerlerle ortaya koydu.

Premiere Vision Moda Ekibi, fuarın her günü öğle saatlerinde 45 dakikalık “Trend Vision Semineri” ile konsantre moda bilgileri paylaşıyor. Seminerde trendler, renk uyumları, moda temaları ve kısa bir süre önce gerçekleştirilen Premiere Vision Paris’teki uluslararası satın almacıların ilk tercihleri anlatılıyor.

“Kadın Hazır Giyim Tandasları” ele alınıyor

Ziyaretçilerin 2016 İlkbahar-Yaz Sezonu’nun tüm trend bilgilerine erişebilecekleri bir diğer seminer ise 11-12 Mart tarihleri arasında saat 15:00’da gerçekleştiriliyor. Carlin Trend Ajansı tarafından verilen seminerde “Kadın Hazır Giyim Tandansları” ele alınıyor.

Fuara katılan 163 firma,  Premiere Vision’un, dünyadaki diğer fuarlarda uyguladığı prensipler doğrultusunda belirlendi. Bu doğrultuda fuara katılmak için başvuran firmalar ve sergiledikleri ürünler, tekstil ve moda sektörünün önde gelen profesyonellerinden oluşan bir komite tarafından yaratıcılık, yenilikçilik ve kalite kriterleri doğrultusunda seçime tabi tutuldu.

14 ülke katıldı

Türkiye dâhil 14 ülkeden katılımın olduğu fuarda yer alan 163 firmanın yüzde 34’ü uluslararası katılımcılardan oluştu. Yoğun katılım dolayısıyla Premiere Vision İstanbul’da salon sayısı 1’den 2’ye yükseldi. Artışta katılımcı sayısındaki yükseliş kadar, firmaların ürünlerini daha geniş alanlarda sergileme talebi etkili oldu. Fuara katılan firmaların temsil ettiği ülkeler İtalya, Almanya, Portekiz, Fransa, Avusturya, Bulgaristan, İngiltere, Romanya, Litvanya, Fas, Hong Kong, Hindistan ve Pakistan oldu.

Fuar, 13 Mart 2015’e kadar ziyarete açık olacak.

Haber: Gözde Kesen Ergenecoşar / İstanbul Ajansı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ