logo

’15 TEMMUZ HAFTASI’ ŞEHİTLİKLERİ ZİYARETLE BAŞLADI

’15 TEMMUZ HAFTASI’ ŞEHİTLİKLERİ ZİYARETLE BAŞLADI

15 Temmuz’un birinci yılı anma törenleri şehitlerin kabirlerini ziyaretle başladı. Bu kapsamda Ataşehir’in şehidi Akın Sertçelik’de mezarı başında anıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Hain FETÖ terör örgütünün darbe girişimine karşı verilen mücadele ve bastırılan kalkışma sırasında hayatını kaybederek şehitlik mertebesine erişenler 15 Temmuz’un birinci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen 15 Temmuz Haftası kapsamına ziyaret edildikleri kabirleri başında anıldı.

FETÖ Terör Örgütü’nün hain darbe kalkışmasın 1. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen 15 Temmuz Şehirleri Anma Haftası kapsamında Ataşehir’in 15 Temmuz şehidi Akın Sertçelik ziyaret edildiği mezarı başında anıldı.

Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, ve daire amirleri 15 Temmuz şehidi Akın Sertçelik’i mezarı başında ziyaret ederek dualarla andılar.

Öte yandan Ataşehir İlçe Kaymakamlığı, İlçe Emniyet müdürü Oğuz Kaan, Ak Parti Ataşehit ilçe yöneticileri ve muhtarların katılımıyla öğle namazını müteakiben Mehmet Uslu Camii’nde 15 Temmuz Şehitleri için Kuran-ı Kerim okutularak dualar yapıldı.

15 Temmuz Şehitleri anma kapsamında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz Şehitliği’ni ve 15 Temmuz şehitlerinden Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u Karacaahmet’te ziyaret edere mezarları başında dualarla andı.

Ayrıca, Başbakan Binali Yıldırım ve Bakanlar da çeşitli illerdeki şehitlikleri ziyaret ederek 15 Temmuz Şehitlerini andı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ