logo

17 Bakanlığa 68 Bakan Yardımcılığı Ataması Yapıldı

17 Bakanlığa 68 Bakan Yardımcılığı Ataması Yapıldı

Kabinedeki 17 Bakanlığa Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan 68 bakan yardımcılığı atamaları Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

 Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı atama kararlarına göre bakanların yardımcıları belli oldu.

ATAMA KARARLARI RESMİ GAZETE’DE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla alınan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Atama kararlarına göre bakanların yardımcıları belli oldu.

MEHMET ŞİMŞEK’İN YARDIMCILARI

Hazine ve Maliye Bakanı olarak yeniden kabineye dönen Mehmet Şimşek’in yardımcılıklarına Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik ve Zekeriya Kaya, atandı.

AKIN GÜRLEK ADALET BAKAN YARDIMCISI

Adalet Bakanlığı bakan yardımcılıklarına Akın Gürlek, Hasan Yılmaz, Niyazi Acar ve Ramazan Can, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bakan yardımcılıklarına Leman Yenigün, Rıdvan Duran, Sevim Sayim Madak ve Zafer Tarikdaroğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bakan yardımcılıklarına Adnan Ertem, Ahmet Aydın, Faruk Özçelik ve Lutfihak Alpkan atandı.

BÜLENT TURAN İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bakan yardımcılıklarına Fatma Varank, Hasan Suver, Refik Tuzcuoğlu ve Vedad Gürgen atandı. İçişleri Bakanlığı bakan yardımcılıklarına Bülent Turan, Mehmet Aktaş, Mehmet Sağlam ve Münir Karaloğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı bakan yardımcılıklarına ise Batuhan Mumcu, Gökhan Yazgı, Nadir Alparslan ve Serdar Çam getirildi.

ÖMER FARUK YELKENCİ BAKAN YARDIMCISI

Milli Eğitim Bakanlığı bakan yardımcılıklarına Celile Eren Ökten, Kemal Şamlıoğlu, Nazif Yılmaz ve Ömer Faruk Yelkenci, Milli Savunma Bakanlığı bakan yardımcılıklarına Alparslan Kavaklıoğlu, Bilal Durdalı, Celal Sami Tüfekçi ve Şuay Alpay, Sağlık Bakanlığı bakan yardımcılıklarına Huzeyfe Yılmaz, Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Şuayıp Birinci ve Tolga Tolunay atandı.

17 BAKANLIĞA ATANAN 68 BAKAN YARDIMCISI:

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ