logo

18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama ve Şehitleri Anma Töreni

18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama ve Şehitleri Anma Töreni

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Ataşehir’de düzenlenen çelenk sunma töreniyle Çanakkale Zaferi şehitleri anıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümü ve Çanakkale Şehitlerini Anma programı Ataşehir’de Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunumu ve anma töreni Ataşehir İlçe protokolünün katılımı ile gerçekleşti.

Ataşehir’de 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama ve Şehitleri Anma Töreni düzenlendi. 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama ve Şehitleri Anma Töreni kapsamında Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Yoğun kar yağışı altında gerçekleşen çelenk Sunma törenine Ataşehir ilçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Komutanı ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi kurumları adına çelenk sundu.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, “#18MartÇanakkaleZaferi’nin 107. yıl dönümünde Ataşehir Kaymakamı, Garnizon Komutanı, STK ve siyasi partilerin katılımıyla Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk koyma törenimizi gerçekleştirdik. Aziz şehitlerimizi minnetle yad ediyoruz. #ÇanakkaleGeçilmez” ifadelerine yer verdi.

Protokolün ardından siyasi partiler, dernekler, meslek odaları, muhtarlar ve gaziler de Atatürk Anıtı’nın anıtına çelenk bıraktılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ