logo

19 Mayıs İstanbul Kutlamaları Taksim Meydanı’ndaki Törenle Başladı

19 Mayıs İstanbul Kutlamaları Taksim Meydanı’ndaki Törenle Başladı

Atatürk’ün Milli Mücadeleyi başlatışının 104. Yılında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadeleyi başlatışının 104. Yılında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 104. yıl dönümü kutlama kapsamında düzenlenen törende İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Taksim Meydanı’ndaki Cumhuriyet Anıtı’na çelenk sundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104’ncü yıl kutlamaları kapsamında Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda düzenlenen resmi törene katıldı.

Taksim Meydanı’nda düzenlenen ve Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için yapılan saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı’nın okumasıyla başlayan tören Cumhuriyet Anıtı’na İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çelenk koymasıyla sona erdi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama töreni ile ilgili açılma yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün İstanbul’dan hareket ederek Samsun’dan karaya çıkıp Anadolu’da “Milli Mücadele”yi başlatmasının 104. Yılı kutlamaları Taksim Meydanı’ndaki Cumhuriyet Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenklerimizi sunduk. Kutlamalarımız Maltepe Sahil Etkinlik Alanı’nda coşkuyla devam edecek. Tüm İstanbullular davetlidir.” Dedi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 104. yıl dönümü kutlama programı İBB tarafından İstanbul’da çeşitli noktalarda düzenlenecek konser ve etkinliklerle devam edecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ