logo

‘2. Ataşehir Çocuk Kitapları Günleri’ başladı

‘2. Ataşehir Çocuk Kitapları Günleri’ başladı

IMG_0606Ataşehir Belediyesi’nin, düzenlediği “2. Ataşehir Çocuk Kitapları Günleri” başladı. 08 Aralık Pazar gününe kadar Carrefour İçerenköy’de ziyarete açık.

Ataşehir Belediyesi’nin, çocuklarda kitap okuma sevgisini artırmak için hazırladığı “2. Çocuk Kitapları Günleri” başladı. İlki geçen yıl yapılan ve çocuklar tarafından büyük ilgi gören Çocuk Kitapları Günleri, bu yıl 08 Aralık Pazar gününe kadar Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi’nde devam edecek. Türkiye’nin seçkin yayınevleri ve çocuk kitabı yazarlarının katıldığı Çocuk Kitapları Günleri’nde yazarlar için imza ve söyleşi programları da düzenleniyor.

2. Çocuk Kitapları Günleri’nin açılış kokteyli, 05 Aralık Perşembe günü yapıldı. Etkinliğin açılış kurdelesini kesen Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, çocuklara daha çok okumaları tavsiyesinde bulunarak onlardan bunun için söz aldı. Çocuk Kitapları Günleri’nin ilk gününde iki yazar için imza günü düzenlendi. Yalvaç Ural, “Bir Gök Dolusu Güvercin” ve “Kulağımdaki Küçük Çan”, Burcu Aktaş ise “Durmayalım Düşeriz” ve “Çarpık Ev” adlı kitaplarını çocuklar için imzaladı.

“2. Çocuk Kitap Günleri”ne; Altın Kitaplar Yayınevi, Aspendos Yayınevi, Bilfen Yayıncılık, Bu Yayınları, Can Yayınları, Doğan Egmont Yayıncılık, Engin Yayıncılık, Epsilon Yayınevi, Günışığı Kitaplığı, İş Bankası Kültür Yayınları, Koza Yayınları, Mavibulut Yayınları, National Geographic Kids, Nemesis Yayınları, NTV Yayınları, 02 Yayınları, Pegasus Yayınları, Redhouse Yayınları, Remzi Kitapevi, Timaş Yayınları, Tudem Yayınları ve Yapı Kredi Yayınları katılıyor.

Yazarlar ve imza günleri:

Birsen Ekim Özen, 7 Aralık Cumartesi, saat:13.00, İmza, Timaş

Halit Kıvanç, 8 Aralık Pazar, saat:13.00, imza, NTV

Nur İçözü, 8 Aralık Pazar, saat: 15.00, imza, Altın Kitaplar

Sinan Gürdağcık, 8 Aralık Pazar, saat: 16.00, imza, Bilfen

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ