logo

Çankırılılar Sılada Buluşuyor

Çankırılılar Sılada Buluşuyor

Cankiri_maltepe_buyuk_bulusmaMaltepe Çankırılılar Derneği ‘Büyük Çankırı Buluşması’ ile doğal, tarihi ve kültürel değerleri tanımak amacıyla Çankırı’ya gezi düzenledi. Çankırılılar ‘Sıla’da.

Recep Kenan/itvhaber.com

Zeynettin Aydın başkanlığındaki Maltepe Çankırılılar Derneği İstanbul’da yaşayan Çankırılılara Çankırı’nın doğal, tarihi ve kültürel değerlerinin yer aldığı merkez ve ilçelerini kapsayan ‘Büyük Çankırı Buluşması’ adıyla gezi düzenliyor.

21 – 23 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek “Büyük Çankırı Buluşması” ile “Sıla”da buluşulacak Çankırılılar, aralarında; Karamustafa, Atkaracalar – Hoşislamlar, Ilıpınar – Yaralı Balıklar, Kurşunlu, Ilgaz Dağı / Kadın Çayırı, Çankırı, Eldivan, Şabanözü, Orta ve Çerkeş’in aralarında yer aldığı tarihi doğal ve kültürel değerlerin bulunduğu merkezleri ziyaret ederek tanıyacaklar.

21 Ağustos Cuma akşamı Saat 23:30’da İstanbul’dan hareketle başlayacak “Büyük Çankırı Buluşması” temalı “Sıla” ziyareti Çankırı’da bir gece konaklama sonrası 2 gün, 1 gece sürecek. 23 Ağustos Pazar Akşamı Saat 17:00’da dönüşe geçilecek.

Çankırı’yı tanımak amacı ile gerçekleştirilecek olan “Büyük Çankırı Buluşması”nda sanatçılar Oğuz Yılmaz ve Özkan Ergün’ün kendine has performanslarını sergileyecekleri konser de yer alıyor.

Bilgi, İrtibat Tel: 0 ooo

Hareket yeri:

Maltepe Çankırılılar Derneği önü.

Hareket Günü ve Saati:

21 Ağustos Cuma akşamı Saat 23:30

Dönüş:

23 Ağustos Pazar Akşamı Saat 17:00

Adres:

Girne Mah. Atatürk Cad. No: 117

Maltepe Köprüsü yanı (Oruç Market üstü)

Buyuk_cankiri_bulusmasi_1

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ