logo

ÇANKIRI STK TOPLANTISINDA ADAYLARDAN BİRLİK KARARI

ÇANKIRI STK TOPLANTISINDA ADAYLARDAN BİRLİK KARARI

candef_istisare00Çankırı birlik, dernek, STK başkan ve temsilcileri ile kanaat önderlerinin katıldığı Üsküdar Kız Kulesi Restoran’da gerçekleşen kahvaltılı istişare toplantısında ÇANDEF adaylarından birlik kararı çıktı.

Recep Kenan/itvhaber.com

28 Şubat Pazar günü yapılacak olan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu 6. Olağan Genel Kurulu çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Bu kapsamda 21 Şubat Pazar günü Üsküdar Kız Kulesi Restoran’da Çankırı birlik, dernek, STK başkan ve temsilcileri ile kanaat önderlerinin katıldığı bir toplantı düzenlendi.

candef_istisare70


Adaylılarını açıklayan Zekeriya Açıkgöz ve Zeynettin Aydın’ın da katıldığı toplantı sonunda her iki adaydan genel kurul seçimlerinde birlik kararı çıktı.

Toplantıda konuşa İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı ve Genel Başkan Adayı Zekeriya Açıkgöz, bünyesinde barındırdığı 114 birlik ve dernek yapısıyla İstanbul’un en güçlü federasyonları arasında yer aldıklarını kaydederek, demografik yapısında 22. Sırada yer aldıkları İstanbul’da seçilme oranına göre 1,5 milletvekili çıkaracak nüfusa sahip olduklarını, demokrasi şöleni ile gerçekleştirilecek 6. Olağan Genel Kurulu’da yapılacak seçimle belirlenecek yeni yönetimle Çankırı’yı geleceğe taşıyacaklarına inandığını söyledi.

candef_istisare02

“DAHA BÜYÜK GÜÇLE, DAHA BÜYÜK HEDEFLERE”

Genel kurulların yönetimde tazelenme, yorulanların istirahat, yeni, taze kanların görev alma dönemleri olduğuna dikkat çeken Zekeriya Açıkgöz, “Genel kurullar daha nitelikli, daha etkin ve daha dinamik bir yapının oluşmasına imkan verir. Biz diyoruz ki; Birlik ve beraberlik içerisinde Çankırımız; “Daha Büyük Güçle, Daha Büyük Hedeflere” gidecektir” dedi.

candef_istisare65

“NASIL DAHA GÜZEL, DAHA İYİ HİZMET EDEBİLİRİZ?”

Genel kurula bir hafta kala Çankırı’yı, Çankırı’nın insanını temsil eden güzide toplulukla “Nasıl daha güzel, daha iyi hizmet edebiliriz?” arayışıyla bir değerlendirme, istişare toplantısı yapmak istediklerini kaydeden Zekeriya Açıkgöz, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu 6. Olağan Genel Kurulu ile ilgili hazırlıklarını yaptıklarını kaydederek; “Davetiyeler hazır. İlgili makamlara davetler de gönderildi. Birçok siyasi partide bile olmayan, sayıları 780’e ulaşan delegelerin kararı ile yönetime talibiz. Sivil Toplum Kuruluşları aidiyet duygusu ile işleyen kurumlardır. Federasyonumuzu ve federasyonumuzu oluşturan tüm derneklerimizin iyi çalışması için maddi ve manevi desteklerinizi beliyoruz. Federasyonumuzun bölge başkanlıklarının daha etkin çalışması kendilerine ait mekanları olacak. 30 yıllık geçmişi ile Çankırı’nın en eski temsilcisi Vakfımız ile eşgüdüm içerisindeki çalışmalar Çankırı’yı geleceğe güzel bir şekilde taşıyacak” dedi.

candef_istisare30

TUZLA BELEDİYESİ’NDEN ÇANKIRI’YA DA YER TAHSİSİ

Açıkgöz konuşmasının son bölümünde, Tuzla Belediyesi tarafından STK’ların kullanımına tahsis edilen parktaki il dernekleri için ayrılan alanda, Çankırı’ya da 60 m2 yer tahsisi yapıldığının Belediye Başkanı Şadi Yazıcı tarafından kendilerine iletildiğini, bu alanın belediye onayı ve Tuzla’da faaliyet gösteren derneklerin kullanımına sunulacağını belirtti.

candef_istisare40candef_istisare38

“BÖLÜNEREK YOK MU OLALIM, BÖLÜŞEREK TOK MU OLALIM?”

Kötü anılarıyla anılan 28 Şubat’ın bundan sonra Çankırılılar için ayrı bir anlamı olacağını söyleyen Zeynettin Aydın Vakıf ve federasyonun işbirliği, birlik ve beraberlik içinde, güçlenerek Çankırılılara hizmet etmeye devam edeceğini kaydederek; “Biz, 28 Şubat’taki seçimlerde Federasyon başkanlığına aday olduk. Arkadaşlarımızla yaptığımız istişarede; “kim kazanırsa kazansın, kazanan Çankırı olsun” dedik. Dedik ki; “Bölünerek yok mu olalım, Bölüşerek tok mu olalım?” “Bölüşerek tok mu olalım” dedik ve bu süreçte Zekeriya Başkanımızdan gelen teklife, mevcut duruma güç verme kararı aldık. Birlikte, ortak akılla Genel Kurula girmenin Çankırı’ya çok şey katacağına inandık. Sayın başkanım ve ben ekiplerimizle birlikte yeni oluşturacağımız yönetimle Genel Kurulda seçime girme kararı aldık” dedi.

candef_istisare37candef_istisare39

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ