logo

MSKM’DE İLK KONSER: OĞUR VE DEMİRCİOĞLU

MSKM’DE İLK KONSER: OĞUR VE DEMİRCİOĞLU

atasehir_mskm_erkan_ogur-1Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nin programına Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu konseriyle hız verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Hizmete girdiği günden bu yana Ataşehir’deki en önemli eksiği büyük ölçüde tamamlayan Mustafa Saffet Kültür Merkezi bu kapsamda Ekim ayında kültürel aktivitelerle Ataşehirlilere hizmet veriyor.

atasehir_mskm_erkan_ogur-9

Bu güne kadar hazırlık aşamasında yürütülen Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde Halit Akçatepe Sahnesi’nde verilen ilk konser olarak Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu ile buluşan Ataşehirliler Türk Halk Müziğinin bu özel ikilisinin seslendirdiği Türküler ve ferah bir salonda konser izleme ayrıcalığı ile özel bir akşam yaşadılar…

Kendilerine özgü tarzları ile Türk Halk Müziği sevenlerin beğenisini kazanan Türk Halk Müziği’nin iki usta sanatçısı Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, çoğu çok eski Anadolu türkülerinden oluşan özel bir repertuarı seslendirdiği gecede, kendilerine eşlik eden sevenleri tarafından konser sonunda uzun süre ayakta alkışlandı.

atasehir_mskm_erkan_ogur-18

VİDEO ve FOTOLAR GELİYOR

Konser sonunda katkılarından dolayı usta sanatçılar Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu çiçek takdim eden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, Ataşehir’deki önemli bir boşluğu dolduracak olan Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nin deneme etkinliklerinden sonra ilk defa çocuk sineması ile resmi programına başladığını ancak bu akşam ilk konser programının gerçekleştirildiğini kaydederek; “Siz bu salonun ilk sanatçılarısınız… Bu salonun açılış  konserinin çok değerli sanatçılarla olmasını istedik. Müdürlüğümüz siz çok değerli iki sanatçıyı uygun görmüş. Belediye Başkanımız ve yönetimimiz hemen olurunu verdi. Değerli sanatçılarımız da geldiler. Bizleri mutlu ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

atasehir_mskm_erkan_ogur-25

Mustafa Saffet dışında İçerenköy’de bu salonun iki katı büyüklüğünde bir gösteri salonunu, 1500 kişilik çok amaçlı salon, kütüphanenin olduğu kültür merkezinin 3 yıl önce temelinin atıldığını hatırlatan Sadık Kayhan, İBB’yi; pazar alanı yapılması gerektiği için yapımı durdurulan İçerenköy’deki Kemal Sunal Kültür Merkezi’ne Ataşehir’in ihtiyacı olduğuna, Ataşehir’de kültürel etkinliklerin yapılabileceği mekan eksikliğinin olduğuna 2 buçuk yol sonra ikna edebildiklerini söyledi.

atasehir_mskm_erkan_ogur-32atasehir_mskm_erkan_ogur-37

İBB tarafından nihayet 15 gün önce İçerenköy’deki Kemal Sunal Kültür Merkezi’nin planlarının onaylandığını ifade eden Kayhan, “Evlilik yada yemek programları ile TV’ler ve yandaş basın tarafından milletimiz zaten uyutuluyor” diyerek sözlerini; “İnsanımızı, toplumumuzu uyutan bu kadar çok kanal, medya varken, halkımızı uyanık tutacak etkinlikler düzenliyoruz. Bu bir tane salonda ekim ayında 32 etkinlik var.  Sizleri bu etkinliklere bekliyoruz. Bu akşam geldiğiniz için şahsım ve başkanımız adına teşekkür ediyoruz. Sanatçılarımıza da katkılarından, duruşlarından ve çizgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadeleriyle tamamladı.atasehir_mskm_erkan_ogur-40

atasehir_mskm_erkan_ogur-6atasehir_mskm_erkan_ogur-7atasehir_mskm_erkan_ogur-8atasehir_mskm_erkan_ogur-10atasehir_mskm_erkan_ogur-13atasehir_mskm_erkan_ogur-20atasehir_mskm_erkan_ogur-26

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ