logo

k Parti Ataşehir İlçe Bayramlaştı

k Parti Ataşehir İlçe Bayramlaştı

Siyasi partilerin Ataşehir ilçe teşkilatlarının bayramlaşma programı Ramazan Bayramı’nın 1. günü Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığında yapıldı.

Ak Parti Ataşehir İlçe Bayramlaştı

Recep Kenan/Atasehirweb.com

1. gün Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda saat 12.00′de başlayan bayramlaşma törenine Başmüzakereci ve AB Bakanı Egemen Bağış da katıldı.

Bakan Bağış ile birlikte milletvekilleri İsmet uçma, Mustafa Ataç, Belma Satır, Mehmet Sekmen, Osman Boyraz, Ak Parti İl yöneticileri, Ak Parti Ataşehir ilçe Başkanı Nimetullah Topu, Ak Parti Ataşehir İlçe yöneticileri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partilinin katıldığı bayramlaşma törenine ilgi oldukça yüksek oldu.

“Bu Ramazan da yaptığımız çalışmaların seçimlere yansıması mutlaka olacaktır.” diyerek açılış konuşmasına başlayan Ak Parti Ataşehir ilçe Başkanı Nimetullah Topu, Ramazanda 26 gün Ataşehir’de çeşitli iftar yemekleri düzenlediklerini ve Ataşehirlilerin memnuniyetini yerinde gözlediklerini, önlerindeki yerel seçimlerden umutlu olduklarını söyledi.

Milletvekilleri kısa selamlama konuşmalarla bayramlaştıktan sonra konuşan Başmüzakereci ve AB Bakanı Egemen Bağış, “bakanlığın verdiği sorumluluk ile diğer bölgelere de zaman ayırmak zorunda kaldığım için bütün yük bölgenin diğer sorumlu milletvekili Belma Satır’ın üzerinde kaldı. Katıldığım toplantılarda gördüğüm Ataşehir teşkilatı iyi çalışmış. Ataşehirlilerin belediyeyi ‘Ak’laştırma kararını vermiş olduğunu gözlemledim.”dedi.

Konuşmalardan sonra ilçe bayramlaşması sonrası, milletvekilleri, yöneticiler ve bir kısım partili ile Ataşehirli Ak Parti İl Teşkilatı’nın bayramlaşmasına katılmak için ilçeden ayrıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ