logo

7. KATTAN DÜŞEN ANKARALI NAMIK HAYATINI KAYBETTİ

7. KATTAN DÜŞEN ANKARALI NAMIK HAYATINI KAYBETTİ

ankarali-namik-‘Ankaralı Namık’ olarak bilinen ünlü şarkıcı ve programcı Namık Orlu, Ankara’da oturduğu apartmanın 7’nci katından düşerek hayatını kaybetti. Polis araştırma başlattı.

 “Ankaralı Namık” ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu eşi, çocukları ve kayınvalidesi ile birlikte Keçiören Şenyuva Mahallesi Seyhan Caddesi 15/C bloktaki adreste oturduğu evde saat 21.30 sıralarında hava almak için balkona çıktı. Uğurlu bu sırada henüz belirlenemeyen bir sebepten 7. Kattan yere düştü. Ağır yaralanan Uğurlu, ambulansla Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

“Ankaralı Namık” ismiyle tanınan sanatçı Namık Orlu, oturduğu apartmanın 7″nci katından düşerek hayatını kaybetti. Oyun havaları ile adından söz ettiren Ankaralı Namık, şarkılarıyla ve katıldığı programlarla herkesin sevgisini kazanmıştı. Olayın intihar mı, yoksa kaza sonucu mu meydana geldiği araştırılıyor.

ANKARALI NAMIK KİMDİR?

Gerçek ismi Namık Orlu olan sanatçımız Ankaralı Namık ilk dönemlerde ise Sazcı Namık, Ayarcı Namık lakapları ile anılmıştır. Ankaralı Namık aslen Muş’lu ve Çankırı Kurşunlu yabanlı (Yeşilöz) köyü nüfusuna kayıtlıdır. Ankaralı Namık özellikle Arabada 5 evde 15, şişeler, İstanbul Hovardası, Çiçeğim, Gelin mi Oldun, Gözlerin Aklımda Kaldı, Hadi Çıkta Gel, Kafam Bozuk, Layık Değilim, Yozgatlım, Yürü Yürü, oğlumun tabancası ve Ankara’nın Bağları parçaları ile müzik severlerin büyük beğenisini kazanmayı başarmıştır.

Çankırı Kurşunlu Yabanlı (yesilöz) köyü nüfusuna kayıtlı olan, İnönü Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirmesine karşın mesleğini icra etmeyip müziğe yönelen Ankaralı Namık, ilk albümlerini kendi el arabasında satmaya çalışmış. Azmin, kararlılığın, kendine güvenin temeli olan davranışı ile albümleri milyonlar satar hale geldi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ