logo

7. Kurşunlu Bal Festivali Kutlandı

7. Kurşunlu Bal Festivali Kutlandı

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde Kurban Bayramı’nın 3’üncü günü düzenlenen 7. Kurşunlu Bal Festivali etkinlikleri Ankaralı Namık’ın konseriyle sona erdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde Kurban Bayramı’nın 3’üncü günü düzenlenen 7. Bal Festivalinde Kurşunlulu Bal üreticilerin ürünleri sergilendi. Kurşunlu kültüründen örneklerin de sahnelendiği 7. Kurşunlu Bal Festivali etkinlikleri Ankaralı Namık’ın konseriyle sona erdi.

Kurşunlu Çarşı Meydanı’nda kurulan konser alanında sahne alan Ankaralı Namık festival için Kurşunluya gelen konuklar ve Kurşunluluları coşturarak unutulmaz bir gece geçirmelerini sağladı.

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde her yıl düzenlenen ve artık gelenekselleşen, ev sahipliğini Belediye Başkanı Şakir Kaymak’ın yaptığı 7. Kurşunlu Bal Festivali‘ne; AKP Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı Vali Yardımcısı Fatih Yılmaz, Kurşunlu Kaymakamı Vedat Yılmaz, AKP İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır ile ÇANDEF Başkanı Zekeriya Açıkgöz, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri, dernek ve STK temsilcileri, çevre ilçelerden gelen vatandaşlarla birlikte Kurşunlu ve civar köyleri sakinleri katıldı.

Festival sonrası yaptığı açıklamada “Allah’ın izniyle 7. Bal  Festivalini de tamamladık” ifadelerini kullanan Kurşunlu Belediye Başkanı Dt. Şakir Kaymak açıklamasında; “Festivalimize katılan ve katılmak isteyip katılamayan herkese, festivalimize destek veren tüm sanatçılarımıza, festivalin hazırlanmasında emeği geçen tüm belediye personeline ve yaren organizasyon grubu ile her zaman destekleri ile yanımda olan başta ailem olmak üzere; Sn. Valimize, milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Kaymakamımıza, İlçe Başkanımıza ve yönetim kuruluna, belediye meclisi ve il genel meclisi üyelerine, muhtarlarımıza, dernek başkanlarımız ve yönetimlerine, tüm arıcılarımız ve halkımıza teşekkür eder şükranlarımı sunarım” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ