logo

Deprem Bölgesinde 4 Aşevi Açan İlgezdi: ‘Dayanışmayla İyileşeceğiz’

Deprem Bölgesinde 4 Aşevi Açan İlgezdi: ‘Dayanışmayla İyileşeceğiz’

Hatay ve Adıyaman’dan sonra Kahramanmaraş ile Malatya’da aşevi açarak sıcak yemek veren Ataşehir Belediyesi, afetzedelere destek vermeye devam ediyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kahramanmaraş depreminin yıkımlara yol açtığı 10 ilin etkilendiği bölgede kurulan sahra çadırları ile 4 ayrı sahra aşevleri kuran Ataşehir Belediyesi, depremzedelere günde 10 bin kişilik sıcak yemek ikramı veriyor

4. AŞEVİNİ MALATYA’DA HİZMETE AÇTI

Kahramanmaraş depreminden etkilenen Hatay ve Adıyaman’dan önceki gün de Kahramanmaraş’ta aşevi açan Ataşehir Belediyesi, deprem bölgesindeki 4. aşevini Malatya’da hizmete açarak depremzedelere sıcak yemek desteğinin kapasitesini artırıyor.

AFETZEDEYE SICAK YEMEK DAĞITIMI HATAY ANTAKYA’DA BAŞLADI

Deprem bölgesinde yaraların sarılması için bütün imkânlarını seferber eden Ataşehir Belediyesi, Hatay’da aşevi kurdu. Hatay’da afetzede yurttaşlara sıcak yemek dağıtımı için hizmet veren ve Hatay Antakya’da kurulan aşevinde ilk kazanlar kaynamıştı.

KURULAN AŞEVLERİNDE GÜNDE 10 BİN AFETZEDEYE SICAK YEMEK

Ataşehir Belediyesi tarafından Hatay ve Adıyaman’da kurulan önümüzdeki günlerde Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta da kurulan Aşevlerinde toplamda 10 bin afetzedeye sıcak yemek hizmeti sunulacağı kaydediliyor.

BATTAL İLGEZDİ: “DAYANIŞMAYLA İYİLEŞECEĞİZ”

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, bölgede kurulan aşevleri ile ilgili yaptığı açıklamada, “Hatay, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Malatya’da Sahra Aşevlerimizin kurulumunda emeğini ortaya koyan Başkan Yardımcılarıma, birim müdürlerime ve tüm mesai arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Dayanışmayla iyileşeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

“DÖRDÜNCÜ SAHRA AŞEVİMİZİ MALATYA ARGUVAN’DA”

Son aşevinin Malatya’da kurulduğunun altını çize Battal İlgezdi, “Günlerdir afet bölgesinde çalışan ekiplerimiz, dördüncü Sahra Aşevimizi Malatya Arguvan‘da kurdular. Aşımız kaynamaya başladı. Mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ