logo

ABD Başkanı Donald Trump ve Eşi Koronavirüse Yakalandı

ABD Başkanı Donald Trump ve Eşi Koronavirüse Yakalandı

Eşi Melania Trump ile birlikte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıklayan ABD Başkanı Donald Trump, karantina ve tedavi sürecini başlattı.

Recep Kenan/itvhaber.com

ABD Başkanı Donald Trump danışmanının koronavirüse yakalanmasının ardından yaptırdığı Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine kendini karantinaya aldığını duyurdu. ABD Başkanı Donald Trump’un eşi Melania Trump da kovid 19 testinin pozitif çıkması üzerine eşinin karantina uygulamasına katıldı.

ABD Başkanı Donald Trump, kendisi ile eşi Melania Trump’ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı. ABD Başkanı Trump, Kovid-19’a yakalandığını Twitter hesabından yaptığı açıklamasında, “Bu gece First Lady ve benim Kovid-19 testimiz pozitif çıktı. Karantina ve iyileşme sürecine hemen başlayacağız. Bu süreci beraberce atlatacağız.” İfadeleri ile duyurdu.

ABD Başkanı Donald Trump danışmanının koronavirüse yakalanmasının ardından kendini karantinaya aldığını duyurmuştu. Trump yaptığı son açıklamada eşi ile birlikte yaptırdığı koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını duyurdu.

Başkanlık yarışındaki rakibi Joe Biden ile koronavirüse karşı “maske taktığı gerekçesiyle” dalga geçen Trump, 15 Ekim’de başkanlık tartışmasında Biden ile ikinci karşı karşıya gelecekti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ