logo

Abdullah Der ‘Adayım Ama Üsküdar’a Değil’

Abdullah Der ‘Adayım Ama Üsküdar’a Değil’

Abdullah DerCHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Abdullah Der, adaylık için istifa ettiğini doğrularken, Üsküdar adaylığı iddialarını doğrulamadı.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevinden, tüzükte ön görülen sürenin son gününde istifa eden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, adaylık için istifa ettiğini, partisinin uygun gördüğü bir adaylığının söz konusu olduğunu doğrularken; Üsküdar Belediye Başkanlığı’na adaylığı iddialarını doğrulamadı.

Geçtiğimiz günlerde partisinin İstanbul İl Başkanlığı görevinden adaylık başvurusu için CHP tüzüğünde öngörülen sürenin son günü istifa eden, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Abdullah Der basında yer alan adaylık iddiaları ile ilgili Recep Kenan’a yaptığı özel açıklamada; “Adaylık için istifa ettiğim doğru. Ancak Üsküdar Belediye Başkanlığı adaylığım iddiaları doğru değil. Nereden çıktı bu iddialar? Benim böyle bir açıklamam olmadı. Partim nereyi uygun görürse orada adayım. Ataşehir beni, ben de Ataşehir’i ve Ataşehir’in Başkanı Battal İlgezdi’yi iyi tanıyorum. Başkan Battal İlgezdi’nin yanındayım. Partim uygun görürse Ataşehir’de bir adaylık söz konusu olabilir. Ataşehir’de ya da partimin uygun gördüğü her hangi bir yerde aday olabilirim. Bu muhtarlık bile olabilir.”dedi.

Adaylık konusunda yaptığı açıklamada Ataşehir’deki konumuna dikkat çeken ve Başkan İlgezdi’ye desteğini dile getiren Abdullah Der; “Belediye Meclisi Üyesi olacağım diye bir şey de yok. Biz parti üyesiyiz. Ataşehir Belediyesi’nde görevimiz devam ediyor. Aday olmasak da buradayız. Başkanımızın da yanındayız. Başkanımız burada olduğu müddetçe bizim başkanımız ile birlikte çalışmamızı sürecektir.”diye konuştu.

Abdullah Der’in adaylık iddialarını, Anadolu seyahatini ve daha birçok konuda merek edilenleri konuştuğumuz Recep Kenan’ın Abdullah Der söyleşisi yakında; Ataşehirweb.com, itvhaber.com, İnternetsonhaber.com internet haber siteleri ve gazete internetSONHABER’de yayınlanacaktır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ