logo

Abdullah Der, ‘Ataşehir’i, İstanbul’u Tekrar alacağız’

Abdullah Der, ‘Ataşehir’i, İstanbul’u Tekrar alacağız’

31 Mart Yerel seçimi Ataşehir Belediye başkan aday adayı Abdullah Der,  “Biz Ataşehir’i tekrar alacağız, İstanbul’u da alacağız. Partimizi iktidar yapacağız” Dedi.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığına gelen Abdullah Der, 31 Mart Yerel seçimi Ataşehir Belediye Başkan aday adaylık dosyasını İlçe Başkanı Celal Yalçın’a verdi.

31 Mart Yerel seçiminde Ataşehir Belediye Başkan aday adaylık için başvuru yapan Abdullah Der, destekçiler ve partililerin katıldığı kalabalık gruba adaylıkla ilgili açıklama yaptı.

YOLA ÇIKTIĞIM ARKADAŞLARIMI ASLA YOLDA BIRAKMAM

Abdullah Der, Ataşehir Belediye Başkan aday adaylık açıklamasında; “Ben, yola çıktığım arkadaşlarımı asla yolda bırakmam. Bundan sonra kiminle yol yürümüşsem sonuna kadar onunla devam edeceğim.” Dedi.

BAŞKANIMIZ BATTAL İLGEZDİ’YE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Battal İlgezdi’ye teşekkür eden Abdullah Der, “Belediye başkanımız Sayın Battal İlgezdi bizi meclis üyesi yaptı. 2011’den beri başkan yardımcılığı görevini verdi. Sizlerin huzurunuzda Sayın Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’ye çok teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

KENDİSİ DE BİLDİĞİM KADARIYLA TEKRAR ADAY

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin Ataşehir’e çok büyük emekler verdiğini kaydeden Abdullah Der, “Belediye Başkanımız Battal İlgezdi Ataşehir’e çok büyük emekler verdi. Ataşehir için çok büyük mücadeleler verdi. Kendisi de bildiğim kadarıyla tekrar aday.” Dedi.

ATAŞEHİR’İ TEKRAR ALACAĞIZ, İSTANBUL’U DA ALACAĞIZ.

Abdullah Der, “Partimiz kime görev verirse sonuna kadar arkasındayız. Bana görev verilirse de… Zannediyorum ki diğer arkadaşlar da benim gibi düşünürler. Biz Ataşehir’i tekrar alacağız, İstanbul’u da alacağız.” Diye konuştu.

BAŞKAN BATTAL İLGEZİ’NİN TEKLİFİ İLE BİRLİKTE ÇALIŞMAYA BAŞLADIK

Uzun yılardan bu güne CHP’li olduğunu hatırlatan Abdullah Der, 1983’te partiye üye olduğunu, Üsküdar ilçesinde görev yapmaya başladığını, Ataşehir’in ilçe olması ile birlikte Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezi’nin teklifi ile birlikte çalışmaya başladıklarını kaydetti.

BÜYÜK MÜCADELE VEREREK ATAŞEHİR’İ PARTİMİZE KAZANDIRDIK

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 31 Mart Yerel seçimi Ataşehir Belediye başkan aday adaylık başvurusu yapan Abdullah Der,  “Çok büyük mücadele vererek Ataşehir’i partimize kazandırdık. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını Ataşehir Belediyesi’ne diktik.” Dedi.

PARTİLİ ARKADAŞLARIMA VE ATAŞEHİRLİLERE TEŞEKKÜR

5 yıllık Mahalle muhtarlığından sonra 15 yılda belediye başkan yardımcılığı görevini yaptığını kaydeden Abdullah Der, Ataşehir’de ciddi bir emeği olduğunu kaydederek, “Ataşehir’i alırken belediye başkanımız, bizler ve parti örgütümüzle birlikte yaptığımız çalışmayla aldık. Sizler, örgütümüz orada olmasaydınız bizim Ataşehir’i alma şansımız yoktu. Bu anlamda bütün partili arkadaşlarıma ve Ataşehirlere teşekkür ediyorum.” Dedi.

ATAŞEHİR’DE KİM GÖREVLENDİRİLİYORSA ARKASINDA OLACAĞIM

Partisinden aday adaylığı için başvuran diğer adaylara da başarılar dileyen, Abdullah Der, demokratik hakkını kullandığını, partisinin Ataşehir’de kimi görevlendiriyorsa sonuna kadar arkasında olacağını ifade etti.

ATAŞEHİR’İ, BÜYÜKŞEHİR’İ VE İBB MECLİSİ ÇOĞUNLUĞUNU ALMAK

“Biz partimizin sayesinde buradayız aday olsak da olmasak da biz sonuna kadar partimizi de mücadelesini vereceğiz.” İfadeleri ile açıklamasını sürdüren Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Abdullah Der, 2024 yerel seçimlerinde önceliklerinin Ataşehir’i almak olduğunu, sonrasında da Büyükşehir’i ve İBB Meclisinde çoğunluğu almak istediklerini belirtti.

ATAŞEHİR’DE VE BÜYÜKŞEHİR’DE İSTEDİKLERİMİZİ YAPAMADIK

Kendisinin de Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olduğunu, Büyükşehir’in önemini hatırlatan Der, bu dönemde mecliste ve komisyonlarda azınlıkta kaldıklarını Ataşehir’de ve Büyükşehir’de yapmak istediklerini tam olarak yapamadıklarını söyledi.

BÜYÜKŞEHİR’DE EKREM BAŞKAN, ATAŞEHİR’DE DE BATTAL BAŞKAN MAĞDUR

Abdullah Der aday adaylık açıklamasını, “Dolayısıyla Büyükşehir’de Ekrem başkan, Ataşehir’de de Battal Başkan mağdur oluyor. Bütün belediye başkanlarımız mağdur durumda. Bunun dışında bütün halkımız da mağdur. 15 yıldır mücadelemize rağmen, bugün hala Ataşehir’de birçok yeri imara açmadılar. İfadeleri ile sürdürdü.

BİZİM MÜCADELEMİZ PARTİMİZİ İKTİDAR YAPMAK

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Büyükşehir’i ve meclis çoğunluğunu alacaklarını ifade eden Abdullah Der, “2024’te Büyükşehir Belediyesini alacağız. Meclis çoğunluğunu alacağız. İlçelerde oyumuzu da artırarak, Büyükşehir’de meclis çoğunluğumuzu sağlayacağız. Bununla kalmayacağız. Bizim mücadelemiz 2028’de partimizi iktidar yapmak ve cumhurbaşkanlığını almak. Hedefimiz budur.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ