logo

ABDULLAH DER, ‘KADIN FUTBOLUNA SAHİP ÇIKACAĞIZ’

ABDULLAH DER, ‘KADIN FUTBOLUNA SAHİP ÇIKACAĞIZ’

atasehir_kadin_futbol_der-0Basın mensupları ile bir araya gelen Ataşehir Belediye Spor Başkanı Abdullah Der, şampiyonluk hedefi ile mücadele edecekleri 2016 – 2017 sezonu hazırlıklarının sürdüğünü söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Der, Battal İlgezdi başkanlığındaki Sosyal Demokrat Belediye olarak şampiyonluk hedefi ile başlayacakları ligde mücadele edecek takımlarını Başkan İlgezdi’nin de isteğiyle destekleyerek kadın futboluna sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi.

atasehir_kadin_futbol_der-2

GERİYE DÖNÜK 6 PUAN SİLME CEZASI

Gençlerin lisanslarında yapılan bir hatadan ve rakiplerden bazılarının şikayeti ile geriye dönük puan silme cezası aldıklarını, 2’nci lige düşmelerini bekleyenlerin beklediklerini bulamadıklarını kaydeden Ataşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Der, 2016 – 2017 futbol sezonunda mücadele edeceği kesinleşen Kadın Futbol Takımının sezon hazırlıkları ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

atasehir_kadin_futbol_der-17

SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYE OLARAK KADIN FUTBOLUNA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Sosyal Demokrat Belediye olarak kadın futboluna sahip çıkmaya devam edeceklerinin altını çizen Ataşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Der, bu nedenle Ataşehir’i ligden düşürmeye çalıştıklarını iddia ederek, “Siyasi olarak bizi düşürme gayreti içinde olan kulüpler bile oldu. CHP’li bir belediye olarak kadın futbol takımına sahip olmasını ne yazık ki hazmedemediklerini yaptığım görüşmelerde öğrenmiş oldum. Ancak bunu başaramadılar. Sadece 6 puanımız silinerek 2015 – 2016 sezonunuda ligi üçüncü bitirmiş olduk. Önümüzdeki süreçle ilgili herhangi bir sıkıntımız yok. Yolumuza devam edeceğiz.  Ataşehir’de Sosyal Demokratlar iş başında olduğu müddetçe kadın futbol takımı da var olacaktır” dedi.

atasehir_kadin_futbol_der-7

6 YENİ OYUNCU TRANSFERİ GÜNDEMİMİZDE

Sezonu önceki döneme ait 6 puan silme cezası sonrası TFF 1. Kadın Futbol Liginde mücadele edeceği kesinleşen Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımının, teknik ekip tarafından yapıldığı kabul edilen hata nedeniyle yaşanan sıkıntıları atlatıldığını kaydeden Kulüp Başkanı Abdullah Der, sezona şampiyonluk hedefi ve yeni oyuncu takviyeleri ile başlayacaklarını belirttiği açıklamasında; “Transferlerimizin altyapısını tamamlamış durumdayız. 6 yeni oyuncu transferi gündemimizde. Transferleri gerçekleştirdiğimiz zaman sizlerle paylaşacağız. Şu an başka kulüplere giden oyuncularımız var. Daha önce bizde oynayıp, başka kulüplere gidip tekrar dönmek isteyen oyuncularımız da var. Alt yapıdan gelen şu an oyuncumuz yok. Önümüzdeki süreçte bunu da değerlendireceğiz” ifadelerine yer verdi.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK

Şampiyonluk hedefi ile sezona başlayacaklarının altını çizen Kulüp Başkanı Abdullah Der, Ataşehir Belediye Spor’un Yıldız ve Genç takımlarının olduğunu söyleyerek; “Genç takımının lisanlarının zamanında federasyona teslim edilmemesi yüzünden bu sıkıntıları çektik. Geçen sezon yönetime yeni seçilmemizden dolayı bir boşluk oldu. Sonradan toparlandık.  Bu sezon öyle olmayacak. Hedefimiz şampiyon olmak. Antrenmanlarımız başladı. Çalışmalarımız devam ediyor. Bu sezon geçen sezon gibi olmayacak.  Esatpaşa’da futbol takımı yöneticiliğiyle başlayan spor geçmişim var. Dolayısıyla futbolun ve sporda yöneticiliğin yabancısı değilim” dedi.

atasehir_kadin_futbol_der-5atasehir_kadin_futbol_der-13atasehir_kadin_futbol_der-14atasehir_kadin_futbol_der-15atasehir_kadin_futbol_der-16

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ