logo

ABDULLAH DER ‘ÖNCELİĞİMİZ ENGELLİ BİREYLER’

ABDULLAH DER ‘ÖNCELİĞİMİZ ENGELLİ BİREYLER’

der_engelli-0Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullar Der’in katıldığı toplantıda engelli bireylere yönelik yapılması gereken faaliyetler, talepler, istekler ve beklentiler değerlendirildi.

Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullar Der, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar ve Meclis Üyesi Engelli Komisyon Başkanı Süleyman Karadağ tarafından geçtiğimiz günlerde Ataşehir Belediyesi’nde düzenlenen toplantıda, engelli bireylere yönelik yapılması gereken faaliyetler, talepleri, istekleri ve beklentileri konuşuldu.

Toplantı aynı zamanda Ataşehir ilçesindeki sivil toplum kuruluşları başkan ve başkan vekillerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Abdullah Der, bu toplantının her ay düzenlenerek, engelli bireylerin istek ve taleplerine önem verileceğini belirterek, “Engelli bireyler bizim önceliğimizdir, çalışmalarımızı arttırarak devam ettireceğiz” dedi.

Bir sonraki toplantı; 15 Kasım Salı günü saat 18.00’da Çocuk Eğitim Derneği (TİV) binasında yapılacak. Bir önceki toplantıya katılan sivil toplum kuruluşlarının yaptığı uygulamalar değerlendirilip, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için yapılacak etkinlikler görüşülecek.

Toplantıya katılan sivil toplum kuruluşları: Türkiye Sakatlar Derneği Anadolu Yakası Şubesi, Tomurcuk Vakfı, Alternatif Yaşam Derneği – Düşler Akademisi, Çocuk Eğitim Derneği (TİV), Sevgi Seli Engelliler Derneği, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı, Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği, Ataşehir Kent Konseyi.

der_engelli-1

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ