logo

Abdullah Der ‘Parti Tüzüğümüz Gereği İstifa Ettim’

Abdullah Der ‘Parti Tüzüğümüz Gereği İstifa Ettim’

Abdullah Der_CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Abdullah Der, ‘Partimin tüzüğü Gereği İstifa ettim. Başkanımız İlgezdi ile birlikte çalışmaya devam edeceğim.’

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Abdullah Der, Partisinin tüzüğü gereği olarak istifa ettiğini, Ataşehir’de Başkan İlgezdi ile çalışmaya devam edeceğini söyledi.

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevinden, tüzükte ön görülen sürenin son gününde istifa eden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der; Cumhuriyet Halk Partisi’nin konu ile ilgili tüzüğü gereği istifa ettiğini, Ataşehir’de, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevine devam ettiğini, Başkan Battal İlgezdi ile birlikte çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

2014 yerel seçimlerde Ataşehir Beldiye Başkanı Battal İlgezdiye desteğinin süreceğini ifade eden Abdullah Der; “Partimin tüzüğü Gereği İstifa ettim. Ataşehirliyim, Ataşehir’de Başkanımız İlgezdi ile birlikte çalışmaya devam edeceğim.”şeklinde konuştu.

Abdullah Der’in adaylık iddialarını, Anadolu seyahatini ve daha birçok konuda merek edilenleri konuştuğumuz Recep Kenan’ın Abdullah Der söyleşisi yakında; Ataşehirweb.com, itvhaber.com, İnternetsonhaber.com internet haber siteleri ve gazete internetSONHABER’de yayınlanacaktır.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ