logo

26 Kasım 2018

Acun Ilıcalı İle Şeyma Subaşı Tek Celsede Boşandı

Acun Ilıcalı İle Şeyma Subaşı Tek Celsede Boşandı

Geçtiğimiz yıl eylül ayında Fransa’nın Marsilya kentinde evlenen TV 8’in sahibi, TV yapımcısı Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, bugün görülen tek celselik duruşmada boşandı.

Duruşma sonrası Acun Ilıcalı tarafından yapılan ilk açıklamada, “Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık.” İfadeleri yer aldı

ACUN ILICALI İLE EŞİ SEYMA SUBAŞI TEK CELSEDE BOŞANDI

TV 8’in sahibi Acun Ilıcalı ile eşi Seyma Subaşı Ilıcalı birlikte geldikleri Silivri Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak boşandı. Duruşmanın başında gizlilik kararı veren hakim, çifti 9 dakikada boşadı.

Boşanma ile sonuçlanan dava sonrası Acun Ilıcalı tarafından yapılan ilk açıklama: “Her evlilikte boşanmada var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik, konuştuk, kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı, yürütemedik. Yürümedi, hayırlısı olsun. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık.”

125 BİN LİRA NAFAKA ALACAK

Anlaşmalı olarak görülen boşanma davasındaki protokole göre Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’ya aylık 125 bin lira nafaka verecek. Şeyma Subaşı, boşanır boşanmaz Bebek’te açtığı restorana gitti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ