logo

ADD Ataşehir Şubesi Esatpaşa’daki Yeni Merkezi Törenle Açıldı

ADD Ataşehir Şubesi Esatpaşa’daki Yeni Merkezi Törenle Açıldı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şubesi Esatpaşa Mahallesindeki yeni dernek merkezinin açılışı yoğun katılımlı törenle gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Esatpaşa Mahallesindeki yeni dernek merkezinin açılışını gerçekleştiren ADD Ataşehir Şubesi, çalışmalarını yeni adresinde yürütecek.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şubesi’nin Esatpaşa’daki yeni merkezinin açılış törenine ADD yönetiminden Cengiz Çıkın, ADD Kartal Şube Başkanı Hülya Arıkan ve ADD Şişli Şube Başkanı Aysun Esina, ADD ilçe şube yönetim kurulu üyeleri ile birlikte; CHP Ataşehir ilçe Başkanı Celal Yalçın ve ilçe yönetimi, İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve yönetimi, Doğru Parti Ataşehir İlçe Başkanı Dursun Karaağaç ve yönetimi, Ataşehir Meclis Başkanı Kudret Arslan, Ataşehir Belediyesi meclis üyesi Sevgi Uluğ, CHP Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli katıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şube başkanı Zamanı Oğuz Şahin, açılışta derneğe destek ve katkılarından dolayı CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Sayın Gamze AKKUŞ İlgezdi’ye, Ataşehir Belediye Başkanımız Sayın Battal İlgezdi’ye,  Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Der, Orhan Çerkez ve Deniz Kutlu’ya teşekkür etti.

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ HAKKINDA

Atatürkçü Düşünce Derneği; hukuk, eğitim, sanat, ekonomi, iç ve dış siyaset, bilim ve teknoloji, spor, sosyal, kültürel gibi  alanlarda Atatürkçü Düşünceyi etkin kılacak görüş oluşturulması ve etkinlik yapılması, bu etkinliklerin ve görüşlerin TBMM ve siyasi partiler ile sendikalar, kitle örgütleri, meslek örgütleri, STK’lar ve kamuoyu ile paylaşılmasını amaçlayan çalışmalar yürütüyor.

Ayrıca Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD); Atatürk’ün önderi olduğu Türk Devrimi’ni ve Devrimin temeli Atatürk ilkelerini, düşünce sistemini, Atatürk’ün düşüncelerini, yapıtlarını inceleme, araştırma konusu yaparak, karşı yapılanmalar ve düşüncelerle yasal çerçevede mücadele ediyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ