logo

ADD Ataşehir Şubesi Zafer’in 101.Yılında ATA’nın Huzurunda

ADD Ataşehir Şubesi Zafer’in 101.Yılında ATA’nın Huzurunda

Atatürk Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şubesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yılını Ankara’ya giderek Atatürk’ün huzurunda kutladı.

Atatürk Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şubesi etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

ADD Ataşehir yönetimi 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliği çerçevesinde ADD Şube Sekreteri Ali Kırmızıbayrak rehberliğinde Ataşehirlileri Ankara’ya götürdü. Ataşehirliler Ankara’da kurucu Türkiye Büyük Millet Meclisi binası ile Anıtkabir’i ziyaret ederek ATA’nın huzuruna çıktı.

29 Ağustos akşamı Ataşehir ’den Ankara’ya Anıtkabir‘de ATA’sını ziyarete giden iki otobüs dolusu Ataşehirlileri ADD Ataşehir Şube Başkanı Seda Günel ve yönetim kurulu üyeleri uğurladı.

Hem Ataşehir ’de hem Ankara’da ADD Ataşehir rüzgârı esti

30 Ağustos Zaferi Bayramı kutlamaları çerçevesinde Ataşehir Barbaros Mahallesin de bulunan Cumhuriyet Meydanı’ndaki törene katılan ADD Şube Başkanı Seda Günel, Yönetim Kurulu üyeleri Derya Arslan ve Serpil Keskin Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak saygı duruşunda bulundular.

Tören sonrasında,  ADD Ataşehir Şube Başkanı Seda Günel, günün anlamına vurgu yaparak şube adına yaptığı açıklamasında; “30 Ağustos 1922 Yılı tarihe Türk Ordusunun muhteşem zaferi olarak yazılmıştır. Düşmanlara karşı verilen büyük mücadeleler sonucunda ulaşılan büyük zaferimiz değil 1 yıl 10 yıl 100 yıl TÜRK MİLLETİ yüzyıllarca yıl bu zaferi kutlamaya ATAMIZI ve bu mücadelede şehit düşen tüm Vatan Evlatlarımızı unutmayacağız her zaman Rahmet Saygı ve Minnet ile anacağız. Bu sebeptendir ki, Ankara Anıtkabir ve 1. Meclis ziyaret etkinliğimiz bu amaçla düzenlenmiş olup çok güzel bir katılımla tamamlayabilmenin büyük mutluluk ve gururu içerisindeyim. Atatürkçü Düşünce Derneği Ataşehir Şubesi olarak daha birçok güzel projelerimize imzalar atacağız. Katkılarından dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyemize, Ataşehir Belediyemize ve Yenişehir Mahalle Muhtarlığımıza teşekkür ederim”  dedi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ