logo

ADD Ataşehir Yönetimi Kadınların Oluşturduğu Ekibe Emanet

ADD Ataşehir Yönetimi Kadınların Oluşturduğu Ekibe Emanet

Ataşehir Erdal Eren Kültür Merkezi’nde gerçekleşen olağan kongrede Atatürkçü Düşünce Derneği Ataşehir Şubesi yönetimine kadınlardan oluşan ekip seçildi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Ataşehir Şubesi seçimli 8.Olağan Kongresi, Ataşehir Erdal Eren Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

ADD ATAŞEHİR KADINLARA EMANET

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şubesi 8.Olağan Kongresi, Ataşehir Erdal Eren Kültür Merkezi (EEKM) Can Yücel Çok Amaçlı Salon’da üyelerin ve çok sayıda protokolün katılımıyla gerçekleşti.

ADD Ataşehir yeni yönetiminde kadınlar çoğunluğu sağlayarak; ADD Ataşehir Şubesi’nde yeni döneme merhaba dediler.

Atatürkçü Düşünce Derneği Ataşehir Şubesi 8.Olağan Kongresi, üyelerin ve çok sayıda protokolün katılımıyla gerçekleşti.

15 Nisan’da gerçekleşmesi planlanan ancak çoğunluk sağlanamadığı için 30 Nisan’da gerçekleşen kongrede aday olmayan Zamani Oğuz Şahin’in yönetiminde görev alan Cemil Demiral ve Seda Demir Günel ayrı ayrı listelerle adaylıklarını açıklayan isimler oldu.

Gerçekleşen kongrenin Divan Başkanlığına Önder Polatoğlu divan kâtipüyeliklerine Gül Peri Çil, Zeynep Çetin ve Kemal Demir seçildi.

ADD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Önder Polatoğlu, ADD Ataşehir Şubesi Kurucu Başkanı Ulaş Kılıç, Yönetim Kurulu Adayları Seda Demir Günel ve Cemil Demiral kısa konuşmalar yaparak, genel kurula hitaben kısa açıklamalarda bulundular.

338 ÜYENİN 225’İ OY KULLANDI

Gündem maddeleri sırasıyla okunarak ibra edildi. Kayıtlı 338 üyenin oy kullanacağı seçimde 225 üye genel kurula katılarak oy kullandı. Oylamalar saat 17:00’ye kadar devam etti ve saat 17:00 sonrasında tek sandıkta çarşaf liste yöntemiyle 2 tarafın yönetim kurulu üyelerinden en yüksek oy alanlar yeni yönetimi oluşturmuş oldu. 7 Asil üyeden 5’i Seda Demir Günel’in listesinden seçilirken,  2 üye ise Cemil Demiral’ın listesinde yer alan isimlerden oluştu.

ADD’nin 8’nciOlağan Kongresi saat 22:30’da son oyların sayımı ile Seda Demir Günel’in yeni başkan seçilmesiyle sonuçlanmış oldu.

Gazeteci ve aynı zamanda İstanbulum gazetesi Haber İmtiyaz Sahibi Derya Arslan ADD Ataşehir Şubesi 8.Olağan Kongresinde yeni yönetimde görev alan isimler arasında yer aldı.

Yönetim Kurulu ise şu şekilde oluştu;

Seda Demir Günel,

Derya Arslan,

Cemil Demiral,

Pınar Şen,

Nurcan Gür,

Serpil Kesgin.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ