logo

ADEM BOZ  ‘BARAJ ENDİŞEMİZ YOK’

ADEM BOZ  ‘BARAJ ENDİŞEMİZ YOK’

adem_boz_sp (1)Saadet Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı ve Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz, Türkiye’nin İslam ülkelerinin birliğini sağlayacak tek ülke olduğunu kaydetti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Seçim barajında iç hukukun tükenmesi ile Anayasa Mahkemesi’ne bireysel başvuru hakkının doğduğunu, Anayasanın 148. madde, 3. Fıkrasına göre aldıkları oylar ile seçim bölgesinde önde olan adaylarının milletvekili olacağını iddia eden Saadet Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı ve Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz, Türkiye’nin İslam ülkelerinin birliğini sağlayacak tek ülke olduğunu kaydetti.

adem_boz_sp (11)

SP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI ADEM BOZ

EVLERİNDE OTURSUN, BİZE BİR YIL SÜRE VERSİNLER!

Kurucu Genel Başkanları Necmettin Erbakan döneminde emekliye verilen %50 zammı hatırlatan Saadet Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı ve Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz, hükümet olamasalar da parlamentoya girecek olan milletvekilleri sayesinde yine %50 zam verilmesini sağlayacaklarını iddia ederek altını çizdiği; “550 milletvekilinin inşallah bir kısmı bizden olacak. Bizim haricimizdeki diğer milletvekilleri maaşlarını alsın, evlerinde otursunlar. Biz onların yerine gönüllü olarak parlamentoda çalışalım. Maaşları onların olsun yeter ki bize bir yıl süre versinler. Bakalım el mi yaman bey mi yaman. Avrupa nasıl peşimizden koşacak görsünler“ şeklindeki iddialı sözleri ile konuşmasını tamamladı.

SP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI ADEM BOZ

SP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI ADEM BOZ

İSLAM BİRLİĞİ KURACAĞIZ

Recep Kenan aracılığı itvhaber’e açıklamalarda bulunan Adem Boz, “İslam birliği kurmayı, özelleştirme değil, yerinde güzelleştirmeyi altın kurumlar olarak tabir edilen kurumları harekete geçirerek fabrika yapan fabrikaları, bizi güçlü kılan tesisleri yaparak; ithal eden değil, ihraç eden Türkiye’yi kurarak; gencimizin, esnafımızı, iş adamlarımızı batıya karşı çok güçlü duruma getiren çalışmalar yapacağız” dedi.

İtvhaber.com’a gündemi değerlendiren 1 Kasım Seçim vaatleri ile ilgili özel açıklamalar yapan Saadet Partisi (SP) İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı ve Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz; “Emekli maaşını, asgari ücreti iyileştirmek bizim olmazsa olmazımız. Bin lira maaş alan inansımız pazara gidip ne alacak? Biliyorsunuz biz alışkınız zam yapmaya… Asgari ücreti Bin 500 lira yaptığımız zaman bu para esnafa geri dönecek. Yarım kilo peynir alan bir kilo alacak. Bu da toptancıya yansıyacak. Üretici de yanına bir eleman daha alacak. Fabrika tam kapasite çalışacak. Üretim artacak. İşsizlik azalacak. Verdiğimiz zamlar devlete geri dönecek” sözleri ile seçim vaatlerinin ekonomik ayağını açıklayarak asgari ücret ve emekli maaşında önemli artış vaatleri olduğunu kaydetti.

SP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI ADEM BOZ

SP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI ADEM BOZ

KREDİ KARTLARINDAKİ FAİZ HEMEN SİLİNECEK 

İlk etapta Ücretlere zam vaadimiz ilk etapta %50 zam öngördüklerini söyleyen Boz; “Kredi kartlarındaki faiz hemen silinecek. Anapara kalacak. Taksitlere bağlanacak. İnsanlara ödeme kolaylığı sağlayacağız” dedi.

Saadet Partisi (SP) İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı ve Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz; itvhaber.com’a 1 Kasım Genel Seçim gündemini değerlendirdiği özel açıklamalarında şunları kaydetti;

SP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI ADEM BOZ

SP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI ADEM BOZ

BARAJ ANAYASAYA AYKIRI

Yüzde 10 ülke barajı Anayasaya aykırı. Anayasa Mahkemesi Anayasaya aykırı olan bütün maddeleri iptal etti. Dershaneler kapanıştı bir ara. Anayasa mahkemesi dershanelerin kapatılamayacağına hükmet. Anayasaya aykırı hiçbir iş yapılamaz. Anayasa Mahkemesinin bize tanımış olduğu 148. Maddesindeki 3. Fıkra şunu söylüyor; parti barajı geçtiği zaman milletvekili çıkarabiliyor. Bizim tahminlerimiz 16 ilde milletvekili çıkaracak oy sayısını bulacağız. Bayburt, Kocaeli, Sakarya illerinde bizim partimiz yüksek oy alıyor. Bizim 50 bin oy alan adayımız milletvekili olamıyor, 30 bin oy alan bir başka partinin adayı milletvekili oluyor. Dolayısıyla bu adaya haksızlık oluyor. Bireysel başvuru bu haksızlığa başvuru hakkı tanıyor. Anayasa profesörleri ile yapılan görüşmeler neticesinde biz bu hakkımızın olduğunu iddia ediyoruz. Genel Başkanımız da en yüksek perdeden bunu söylüyor.

BARAJ ENDİŞEMİZ  YOK

Anayasa Mahkemesine yapacağımız bireysel başvuru ile bu milletvekilliğini alabiliyoruz. Dolayısıyla bu seçimlerde baraj diye bir endişemiz de yok. Baraj sadece zihnimizde. Buradan milletvekili çıkarmamız için 20 bin oya ihtiyacımız var. Bize oy vermeyen her aileden bir oy alırsak genel başkanımızı parlamentoya göndermiş olacağız

VAADİMİZ TOPLUMUMUZU BİRLEŞTİRMEK

Bu gün milletimiz polisine, askerine, öğretmenine, siyasetçisine, doktoruna güvenmiyor. Evindeki bakıcısına güvenmiyor. Hangi partiden olursak olalım aynı apartmanda birlikte yaşıyoruz. Toplumu gererek sanki çok uzakmış gibi bir hal adı. Bunu yaşattılar bize. Hatırlayın, biz 8 tane İslam ülkesini bir araya getirdik. Saadet Partisi olarak biz beş partiyi bir araya getiririz. Bizim en önemli vaadimiz toplumumuzu birleştirmek.

SP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI ADEM BOZ

SP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI ADEM BOZ

İSLAM ÜLKELERİNDE İRAN VE TÜRKİYE KALDI

Bugün bizim asıl düşmanımız batı. Dost gibi görünse de asıl kazığı bu ülkeler atıyor bize… İslam ülkelerini bitirmişler. İran ve Türkiye kaldı sadece. Ne için İsrail’e yanlışlıkla bomba düşmüyor?  Ne için İsrail’de kanser hastası yok? Bunlar tesadüf mü? Bizim Urfa’mıza, Diyarbakır’ımıza bomba düşüyor yanlışlıkla. Ne için Rusya jetleri yanlışlıkla İsrail sınırını geçmiyor. Türkiye’nin sınırlarından geçiyor. Bunların her biri tehdittir. Güçlü bir ülke olursak, kendi tankımızı, silahımızı yapan ülke olursak ve en önemlisi şahsiyetli politikası olan bir ülke olursak hiç birisi bunlara cesaret edemez.

İSLAM ÜLKELERİNİN BİRLİĞİNİ SAĞLAYACAK TEK ÜLKE; TÜRKİYE!

İslam ülkelerinin birliğini sağlayacak tek ülkenin Türkiye olduğunu iddia ederek toplantının açılış konuşmasın başlayan Saadet Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı ve Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz; “ Önümüzde bir seçim var. Bundan sonraki seçimlerde 7 Haziran seçimleri kadar önemli. Fakat bu seçim Allah muhafaza son defa bir araya geldiğimiz bir seçim olabilir. Yanlışlıkla hiçbir Amerikan ve Rusya’nın uçağı İsrail kıyılarından geçmiyor. Nedense hep Türkiye’nin sınırlarından geçiyor. Tüm yollarımız kapanabilir. Şu an iki tane İslam ülkesi kaldı. Biri İran, diğeri Türkiye… Türkiye İslam ülkelerinin birliğini sağlayacak tek ülkedir. Bunun lokomotifi Türkiye’dir. Dış güçlerin amacı en nihayetinde bizleri bölüp parçalamak ve kendilerine yumuşak lokma haline getirmek istiyorlar. Şu an gelecekle ilgili umudumuz yok” dedi.

adem_boz_sp (12)

SP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI ADEM BOZ

SARHOŞUMUZ BİLE; “ALLAH, ALLAH” DİYE NARA ATAR

Biz kendi gücümüze, inancımıza güvenirsek bunları alt ederiz. Bizim sarhoşumuz bile; “Allah, Allah diyor. Narasını bile Allah, Allah diye atıyor.” Bu ülkenin insanının mayasında var bu. Saadet partisi parlamentoya girdiği zaman diğer siyasi partileri de ortada buluşturur.

KOALİSYON KURDUK, KIBRIS’I FETHETTİK

Cumhuriyet Halk Partisi ile koalisyon kurduk. İktidar olduk. Kıbrıs’ı fethettik. İki en uç parti idi o zamanın. Tansu çiller ile ortak olduğumuz zaman %100 – 200 zam verdik.

ELLERİNİ TUTTUĞUMUZUN YÜZLERİ GÜLÜYOR                                                                                                            

Şu ana kadar 5 bin esnafımızın elini sıktım. HDP’li, Ak Partili var içlerinde. Biz ellerini tuttuğumuz zaman yüzleri gülüyor her birinin… Biz kandırmamışız, yanlış yapmamışız. İnsanlar bizi bekliyor zaten. Toplumumuzu bir araya getirecek, yüzleri güldürecek parti Saadet Partisi’dir. Seçim müziğimiz ne diyor; “Yarın Güzel Olacak, Parklara huzur Dolacak. İyi İnsan için, İyiler Kazanacak. Saadet kazanınca, Türkiye kazanacak…

adem_boz_sp (4)

SP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI ADEM BOZ

adem_boz_sp (13)

SP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI ADEM BOZ

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ