logo

Adem Boz ‘Ordumuz Afrin’de Gereğini Yapıyor’

Adem Boz ‘Ordumuz Afrin’de Gereğini Yapıyor’

Afrin harekatının doğru olduğu kaydeden Adem Boz SP Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz, “Hükümet karar alır, ordu gereğini yapar. Ordumuz Afrin’de gereğini yapıyor” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ordumuzun Afrin harekatını dakika dakika izlediklerini “Bu Amerika ile yola çıkılmaz. Amerika’nın ipiyle kuyuya inilmez” söylemlerinin dinlenmediği için Amerika ile yapılan çalışma neticesinde İslam ülkesinin tarumar edildiğini kaydeden Saadet Partisi (SP) Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz, Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a yaptığı açıklamada, “Afrin’e giriş doğrudur. Biz bu günlere gelmeyebilirdik. Bunların hiç birini yaşamaya yaşamayabilirdik. Hükümet bir karar alır ordu gereğini yapar. Ordumuz Afrin’de gereğini yapıyor. Ordu işini yapıyor, yaparda. Tarihin en büyük ordusu Türkiye Cumhuriyeti’nin ordusudur. Ölüme koşa koşa giden bir ordumuz var” dedi.

“BU AMERİKA İLE YOLA ÇIKILMAZ” DEDİK

Sadece operasyon olarak görmediklerinin altını çizdikleri Afrin meselesinin bir sonuç olduğunu kaydeden Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz, “26 Nisan 2004’te AB uyum yasaları çerçevesinde dayatmaya karşı duyamayıp, zinayı suç olmaktan çıkardıkları için yanıldıklarını söylerken bizi dinlemedikleri gibi; “Bizim, “Bu Amerika ile yola çıkılmaz. Amerika’nın ipiyle kuyuya inilmez” söylemlerimiz dinlenmedi. Dinlenmediği için de, Amerika ile yapılan çalışma neticesinde onca İslam ülkesi tarumar edildi. Bu gün ordumuz sınırımızı korumak için Afrin’e girmek zorunda kalındı. Bu bir sonuç… Elhak Afrin’e giriş doğrudur. Biz bu günlere gelmeyebilirdik. Bunların hiç birini yaşamaya yaşamayabilirdik. Siyasetçilerin işi de budur. Ordumuzun Afrin harekatını dakika dakika izliyoruz. 3 gün önce Cumhurbaşkanımız açıklama yaparak, 26 Nisan 2004’te AB uyum yasaları çerçevesinde dayatmaya karşı duyamayıp, zinayı suç olmaktan çıkardıkları için yanıldıklarını söyledi. Niyet okuyamam. Gündemi değiştirmek için de yapılmış olabilir bu açıklama. Ama nihayetinde yanıldıklarını kabul ettiler” dedi.

 HÜKÜMET KARAR ALIR, ORDU GEREĞİNİ YAPAR

Afrin meselesinin çok önemli bir mesele olduğunun altını çizen Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz, bu konunun parti kongrelerinde, sokakta konuşulmaması, siyasi malzeme olarak kullanılmaması gerektiğini vurguladığı açıklamasında, “Hükümet bir karar alır ordu gereğini yapar. 74’te biz kararımızı aldık. Kararımızın ardında durdu. Ordu gitti, işini yaptı ve geri geldi. Biz Kıbrıs harekatını yaptığımızda Ayşe’nin bile tatile çıktığından haberi yoktu. Bu işi ciddiye almamaktır” ifadesini kullandı.

ÖLÜME KOŞA KOŞA GİDEN BİR ORDUMUZ VAR

Şeker fabrikalarının satılmasının Afrin gibi milli mesele olduğunun ifade eden Adem Boz, hükümetin Afrin’de orduya verdiği talimat gibi bir talimatı ilgili bakanlıklara vererek şeker fabrikalarındaki özelleştirmeleri durdurması gerektiğini kaydederek, “Milletin ekmek yediği, ucuza ve sağlıklı şeker aldığı, şeker ürettiğimiz fabrikaları satışını durdurun talimatı vermeli. Hükümet bunlarla uğraşmalı. 4 yaşındaki kız çocuğu cinsel tacize maruz kalıyor. Amca, dayı yeğenini istismar ediyor. Hükümet bunlarla uğraşmalı. Bu konulara ağırlık vermeleri lazım… Ordumuz Afrin’de gereğini yapıyor. Ordu işini yapıyor, yaparda. Tarihin en büyük ordusu Türkiye Cumhuriyeti’nin ordusudur. Ölüme koşa koşa giden bir ordumuz var” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ