logo

ADIGÜZEL ÖĞRENCİLERİNDEN ‘ENGELLİLERE GÜZEL’ PROJE

ADIGÜZEL ÖĞRENCİLERİNDEN ‘ENGELLİLERE GÜZEL’ PROJE

Atasehir_engel_adiguzel _projeAdıgüzel Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin “Engelsiz Yaşam İçin Var mısın?” projesi kapsamında tedarik ettikleri 20 adet sandalye ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Programı öğrencileri “Engelsiz Yaşam İçin Var mısın?” projesi ile elde ettikleri 20 adet sandalyeyi 23 Aralık 2014 Salı günü gerçekleşen törenle sahiplerine teslim ettiler.

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Program Başkanı Merve AĞAOĞLU gözetiminde proje öncüleri Damla EKŞİ, Yaren İNCEOĞLAN, Özlem POLAT, Sedanur ÜSTÜN den oluşan ekiple “Engelsiz Yaşam İçin Var mısın?” Projesi ile elde ettikleri kaynakla aldıkları 20 adet sandalyeyi 23 Aralık 2014 Salı günü gerçekleşen törenle sahiplerine teslim ettiler.

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu’nun konferans salonunda gerçekleşen törene Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık SÜRMEN, Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyeti Başkanı Mevlüt ADIGÜZEL, Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Birol EKŞİ, MYO Müdürü Yrd. Doç. Hüsnü TOLU, okul yöneticileri,  Atasehir Lions İş Okulu Müdürü  ve Rehber Öğretmeni Serpil ÖZASLAN, Çandef Genel Başkan Yardımcısı Erol TEPEBAŞI, Güzel Pınar Suları Anadolu Yakası Müdürü Alper KÖKÇÜ, İBB Pendik Sevgi Çicekleri Rahabilitasyon Merkezi’nden Ayşe EKŞİ, Çekmeköy, Sancaktepe, Sultanbeyli, Kartal, Maltepe ilçelerinde okuyan engelli öğrenciler, okul idarecileri ile öğrencileri ve engelli misafirler katıldı.

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyeti Başkanı Mevlüt ADIGÜZEL kurumun ve öğrencilerin bu sosyal sorumluluk projesindeki özverili çalışmalarından dolayı gurur duyduğunu belirtirken, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık SÜRMEN ise bu anlamlı gün ve proje çalışması için öğrencilere teşekkür etti.

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Programı ikinci sınıf öğrencileri proje yönetimi, sosyal sorumluluk ve etik dersleri 4K kapsamında “Engelsiz Yaşam İçin Var mısın?” projesi düzenledi. Proje kapsamında evde yaptıkları birbirinden lezzetli yiyecekleri hazırlayıp kermeste satışa sunan öğrenciler 19 Aralık 2014 tarihinde canlı performanslarıyla sahne alan arkadaşlarının konser etkinliğinin biletlerinin de satışını yaptı.

Öğrenciler bu etkinliklerden elde edilen gelir ile 20 adet tekerli sandalye alarak Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği aracılığı ile belirlenen ihtiyaç sahiplerine bağış yaptı.

Teşekkür Konuşmasında söz alan Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği Genel Başkanı Emekli Eğitimci Birol EKŞİ,  katkılarından ve desteklerinden dolayı proje sorumluları ve öğrencilerine sertifika verdi.

Birol Ekşi engelliler adına Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyeti Başkanı Mevlüt ADIGÜZEL ve okul idarecilerine, Çankırı’nın meşhur kaya tuzundan yapılan tuzdan plaketleri takdim etti.

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Birol EKŞİ konuşmasında bölgenin ilk engelliler derneği olarak geçmişten günümüze engelli bireylere, ailelerine, okuyan kardeşlerine hizmet yolunda destek veren başta gönül dostları Ataşehir Belediye Başkanı Sayın Battal İLGEZDİ’ye, Başkan Yardımcısı Namık SÜRMEN’e, eğitim alanında köklü bir yeri olan Adıgüzel Eğitim Kurumları yetkililerine engelliler ve aileleri adına teşekkür etti.

Programdan sonra öğrenci ve ailelerinin tekerlekli sandalyeleri evlerine Ataşehir Belediyesi tarafından ulaştırıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ