logo

Adil Kandemir ‘Rabbim Böyle Uygun Gördü’

Adil Kandemir ‘Rabbim Böyle Uygun Gördü’

Seçim sonrası teşkilatını ‘Vefa İftarı’nda bir araya getiren Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir 4973 adet ev sohbeti dahil yaptıkları seçim çalışmalarını raporladıklarını belirtti.

Recep Kenan/itvhaber.com

İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Vefa iftarı”nda itvhaber.com’a açıklamalar yapan Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir seçim öncesi yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a yaptığı açıklamada seçim sonucunu “Rabbim Böyle Uygun Gördü” şeklinde değerlendiren Başkan Kandemir takip komisyonları tarafındanyapılan çalışmaların teyidini alarak ve sonrasının da takip edildiğini kaydetti.

4973 ADET EV SOHBETİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Evveli rahmet, Ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının hayırlar getirmesini dileyen Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, seçim sürecindeki iki aylık sürede çok önemli çalışmalar yaptıklarını ve 4973 adet ev sohbeti gerçekleştirdiklerini söyledi.

ÇALIŞMALARIMIZI RAPOR HALİNE GETİRDİK

Yaptıkları çalışmaların raporlarını hazırladıklarını kaydeden Adil Kandemir seçim çalışmalarını şöyle özetledi; “Biz yaptığımız çalışmaları rapor haline getirdik. Bu sonuçlar raporlarda yer alıyor. Hangi eve gidilmiş? Sorun nedir? Bunlar da yer alıyor raporlarda. Raporla bizim elimize geliyor. Takip komisyonumuz var. Takip komisyonumuz ile tekrar o evlere telefon ediyoruz.  Sizin ihtiyaçlarınız olduğu bize ulaştı. Doğru mudur? Arkadaşlarımız sizleri ziyaret etti mi? Ziyaret edilen evleri arayıp sorarak teyit ediyoruz. Doğruluyoruz, takip ediyoruz komisyonumuzla birlikte…

RABBİM BÖYLE UYGUN GÖRDÜ

Bizim diğer ilçelerden farklı olarak yaptığımız çadır programlarımız vardı. Her mahallemizde çadır programı yaptık. Kısacası seçim biz döneminde gecemizi gündüzümüze kattık çalıştık. Ama takdiri ilahi böyle imiş… Rabbim böyle uygun gördü.

TEŞKİLATIMIZA TEŞEKKÜR İFTARIDIR

Şimdi bu çalışmaları yaptığımız teşkilat mensuplarımıza birlikte bir iftar yapmamız gerekiyordu. Bir nevi teşekkür iftarıdır bu. Bu gün bizim sandıklardaki 8+1’lerimiz, okul sorumlularımız, kat sorumlularımız, bahçe ve yemek sorumlularımız, tüm sohbet koordinatörlerimiz ile tüm teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte; vefa, birlik, dirlik iftarımız. Aslında bizim kucaklaşma iftarımız bu gün.  

Bugün bu iftarımıza 4000 civarında kardeşimizin katılması bekleniyor. Katılanların hepsi teşkilat mensubudur.  Ben de birazdan masaları gezerek kendilerine “hoş geldiniz” diyeceğim.

BİZİM İFTARIMIZDA PROTOKOL YOK 

Bu iftarımızın bir özelliği daha var. Protokol yok bizim iftarımızda. Biraz sonra siz de göreceksiniz. Her masa protokol… Bizler de aynı masalarda oturuyoruz.  Çünkü şuna canı gönülden inanıyoruz biz; halka hizmet hakka hizmettir. Bunun için biz onları kendimizden ayrı görmüyoruz. Biz onların arasından bu göreve geldik. Biz onlara sahip çıkarsak beraber 2023’e yürüyüşümüz devam edecek. 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ