logo

Adnan Keskin, Ataşehir’de Gündemi Değerlendirdi

Adnan Keskin, Ataşehir’de Gündemi Değerlendirdi

Adnan_keskinAtaşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD)’nin açılışına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Ataşehirweb.com temsilcisi Recep Kenan’ın sorularını cevapladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Önceki akşam Akif Hamzaçebi ile CHP Ataşehir İlçe örgütünün “Dayanışma Gecesi”ine katılan dün de Ataşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD)’nin açılışını yapan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kesin, gündemdeki konulara ait sorularımızı cevapladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin partisindeki görevinden istifa eden Gülseren Onanç’ın istifası ile ilgili “Disiplinsiz hareketleri sonucu Genel Başkan istifasını istemiştir. PM’de görevi sürecektir. Kendisine başarılar diliyorum.”dedi.

Gündemdeki “Açılım” süreci konusunda düşüncelerini de açıklayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin; “Akil İnsanlar” konusundaki sorumuzu da ayrıntılı olarak cevapladı.

Ataşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD)’ın açılan Küçükbakkalköy’deki merkezinde yaptığımız söyleşide, gündemi dair sorularımızın cevaplandığı Adnan Keskin söyleşimizi; Gazete internetSONHABER ile birlikte itvhber.com, Ataşehirweb.com haber portallarından da okuyabilirsiniz.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ