logo

AHMET KEÇECİ, ‘SAHA KAZANDIRILSIN, HEYKELİNİ DİKERİZ’

AHMET KEÇECİ, ‘SAHA KAZANDIRILSIN, HEYKELİNİ DİKERİZ’

0Desteğini ve önerilerini almak, birlik ve beraberlik sağlayarak kulübü daha da güçlendirmek isteyen İstanbul Site Spor Kulübü yeni yönetimi eski sporcularla kahvaltıda bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Etkinliğe katılan eski oyuncular, yöneticiler ve yeni yöneticiler; çevredeki 4 mahallenin gençlerini sokaktan alarak kötü alışkanlıklar kazanmalarını önleyecek şekilde spor faaliyetlerinin yürütülmesi için hep birlikte çalıştıklarını, tasarrufu kendilerinde olmadığı için yatırım yapamadıkları sahanın kulübe kazandırılması gerektiğini bu konuda herkesten destek beklediklerini söylediler.

Mülkiyeti kedilerinde olmayan saha ile ilgili yatırım yapamadıklarını vurgulayan Kulüp Başkanı Ahmet Keçeci, sahanın bölgedeki gençlerin, milletin hizmetine kazandırılması için mücadele ettiklerini, sahayı bölge halkına kazandıranın heykelini dikeceklerini söyledi.

img_0028

AMATÖR KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI EKREM KÖSE’DE KATILDI

Eski ve sporcuları ve yöneticileri, yeni oyuncular ile kulüp yöneticileri yanı sıra Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı ve Ataşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ekrem Köse’de katıldığı kahvaltı spor okulu öğrencileri ile birlikte 180 genci bünyesinde barındıran İstanbul Site Spor Kulübü bir anlamda hafızasını tazeledi.

img_0034

SAHA MİLLETE KAZANDIRILSIN BAŞKANIN HEYKELİNİ DİKERİZ

Yapılan genel kurulda göreve gelerek çalışmalara başladıklarını kaydeden İstanbul Site Spor Kulübü yeni Başkanı Ahmet Keçeci, eski sporcuları kulübe sahip çıkmaya, Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi de saha konusunda yardıma davet ederek“Amacımız Türk sporuna, mahallemiz birlikte komşu mahallelerimizdeki gençleri spora kazandırmak.  Eski futbolcularımıza da, “takımdan uzaksınız, gelin birlikte kulübümüze sahip çıkalım” diye davet ettik. Sağ olsunlar Cihan kardeşimin öncülüğünde bu etkinliği hazırlandı. Burada el ele verip gençlerimizin sağlıklı spor yapmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Gördüğünüz bu sahada spor yapan insanlarımız, gençlerimiz var.  Bizde belediyemizden, bu sahanın bölgedeki gençlerin, milletin hizmetine kazandırılmasıdır. Eğer böyle bir şey yaparlarsa Atatürk’ün heykelinin yanına Battal Başkanın da heykelini dikeriz” dedi.

img_0024

SİTE SPOR KULÜBÜ YENİ YÖNETİMLE HAREKETLENDİ

Eski oyuncuları kulübe desteğe davet etmek için düzenlenen Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse yeni yönetimle birlikte kulüpte bir hareketlenme görüldüğünü kaydederek; “ Site Spor Kulübü ilçemizin lokomotif kulüplerinden birisi. Belediye ve Kulüpler Birliği olarak Site Spor Kulübüne hizmet veriyoruz. Şu an gördüğümüz kadarıyla bu kulüpte yeni bir yapılanma var. Daha önceki yönetime gelenler kendi imkânları ölçüsünde bir yere kadar getirdiler. Şimdi yeniden bir canlanma görüyoruz. Site halkı ile birlikte kulübü birleştirme yolunda adım atılıyor. Bizde katkı vermek için buraya geldik” dedi.

img_0023

ATAŞEHİR’DEKİ AMATÖR KULÜPLERE AYNI MESAFEDEYİZ

Site Spor Kulübü doğru yolda olduğunu ve yoluna devam ettiğini vurgulayan Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse, amatör kulüplerin gençleri kötü alışkanlıklardan koruduğunu, alıkoyduğunu kaydederek; “Komşu mahallelerdeki gençlerimizi kötü alışkanlıklardan alıkoyuyorlar.  Vatana ve millete hayırlı olmaları yolunda bir profil izliyorlar. Bu çalışmalarında her zaman yanlarında olacağız. Sadece Site Spor Kulübü değil. Bizim 18 Amatör spor kulübümüz var. Hepsine eşit mesafede hizmet veriyoruz. Bundan sonraki yaşamlarında Site Spor Kulübümüze başarılar dileriz. Elimizden ne geliyorsa yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz” ifadeleriyle Ataşehir’deki bütün amatör kulüplere aynı mesafede olduklarının altını çizdi.

img_0002

UĞRAŞIMIZ, GENÇLERİMİZİN KÖTÜ ALIŞKANLIKLARLA TANIŞMAMASI İÇİN

Kulüp merkezinde düzenledikleri kahvaltıyla amaçlarını, “Geçmişte kulüplerinde spor yapan, gençleri bir araya getirerek kulübü canlandırmak” olarak açıklayan İstanbul Site Spor Kulübü 2. Başkanı Tarık Polat, hedeflerinin ise gençlerin kötü alışkanlıklarla tanışmasının önüne geçmek olduğunu vurguladığı açıklamasında “Bugünkü toplantımızın amacı İstanbul Spor Kulübünde geçmişte top oynayan, bütün gençlerimizi bir araya toplayarak kulübümüzü canlandırmak için çaba sarf etmek. Yönetimde görev alan arkadaşlarımızın hepsinin gayesi ve uğraşı gençlerimizi kötü alışkanlıklarla tanışmaması için spor yapmaya yönlendirmek.  Bu konuda elimizden ne geliyorsa onu yapacağız. Bu arada, bize ait olmayan sahayı tesis olarak kulübümüze kazandırmak için gerekli mercilere başvurularımızı yapacağız” ifadelerine yer verdi.

img_0013

1.AMATÖR LİGE ÇIKMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Toplam sporcu sayısının spor okulu öğrencileriyle birlikte 180 olduğunu belirten Site Spor Kulübü Genel Kaptanı Turan Kurt, Futbol A Takımın bu sezon 2. Amatör Ligde mücadele ettiğinin altını çizerek; “Kuruluşumuzdan beri her sezon 5 kategoride futbol liglerine katılıyorduk. Bu sezon 6 kategoride liglerde mücadele ediyoruz. U15- U17 kategorilerinde ligler başladı, mücadele ediyoruz.  Daha sonra U12 – U14- U16 genç ve A takımlarımızın da ligleri başlayacak. Hemen hemen bütün guruplarda liglere katılmış oluyoruz. Kuruluşumuzdan bugüne ligde mücadele eden takımlarımızın iniş ve çıkışları olmuştur. Tekrar 1.Amatör Lige çıkmak için çalışacağız” şeklinde konuştu.

img_0003img_0011img_0016img_0026img_0027img_0032img_0037img_0040

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ