logo

Ahmet Özcan, ‘Hal Arazisi Millet Bahçesi Olacak’

Ahmet Özcan, ‘Hal Arazisi Millet Bahçesi Olacak’

Seçim sonrası basın mensupları ile buluşan Ak Parti Ataşeh,ir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, Ataşehir’e E-Spor Merkezi yapacaklarını, Hal arazisinin Millet Bahçesi olacağını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İktidar partisinin, Büyükşehir Belediyesi’nin olduğu partinin temsilcisi olarak Ataşehir’in sorunları ile ilgilenmesinin görevi olduğunu kaydeden Ahmet Özcan, konuşmasında,  “Siyaset ciddi iştir. Siyaset artık zaman işi değildir. 43 bin nüfuslu bir yerin ilçe başkanıyım. İktidar partisinin ilçe başkanı olarak Ataşehir’in sorunları ile ilgilenmek benim görevim” ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan ve ilçe yönetimi basın buluşması…

Recep Kenan paylaştı: 7 Temmuz 2018 Cumartesi

BASIN MENSUPLARI İLE BULUŞTU

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan bir araya geldiği basın mensupları ile bir araya gelerek basın mensuplarından 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçim sonuçları ile Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar hakkındaki görüş, düşünce ve eleştirilerini, dinledi. Özcan bu tür istişare toplantılarının belli aralıklarla tekrarlanacağını ifade etti.

TÜRKİYE’DE TEK PROJE E-SPOR MERKEZİ ATAŞEHİR’DE OLACAK

Göreve gelir gelmez ilçe yönetimi olarak Ataşehir’de proje komisyonu oluşturduklarını belirten seçim sırasındaki değişiklik nedeniyle yerele yönelik çalışmalarını ertelemek zorunda kaldıklarını vurgulayan Özcan, konuşmasında; “Bu nedenle projelerimizi olgunlaştıramadık. Ataşehir’in sadece Türkiye’de değil dünyada da söz ettirecek projelere ihtiyacımız var. Ataşehir’de gerçekleştirmek istediğimiz, Türkiye’de tek olan E-SPOR Merkezi projesi… Çağımız teknoloji çağın haline geldi. Artık sporu bile oturduğumuz yerden, bilgisayar üzerinden yapılıyor. Bu trend hızla artıyor. Güney Kore, Japonya gibi ülkelerde yaygın olan Türkiye’de de alt yapısı bulunan bir uygulama E-SPOR. Ataşehir’de uluslar arası karşılaşmaların yapılabildiği, eğitimlerin yapılabildiği kompleks şeklinde bir E-SPOR Merkezi düşünüyoruz” ifadelerine yer verdi.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN AÇIKLAMASINI YAPTIĞI GİBİ; BİZ MESAJI ALDIK”

Basın mensupları ile bir araya gelen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, tarihimizde yapılan ilk seçimle Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olduğunu, bu sonucun kendileri için büyük bir onur olduğunu kaydederek; “Yeni sistemin şifreleri çözülmeye başladı. Dünya siyaset tarihinde böyle geçiş döneminde %52 gibi bir oran om rastlanmıyor. Türkiye’nin ekseriyetinin kabul ettiği bir şey var ki; Türkiye’nin lideri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan… Sandıktan da çıkan en yakın rakibine 10 milyon fark atmış durumda. Mecliste uzlaşı, demokrasi, istişare tablo oluştu. Cumhur İttifakı olarak Mecliste ekseriyeti olan seçim gerçekleşti. Seçmen Ak Parti olarak bize %50 barajını geçme imkanı vermedi. Cumhurbaşkanımızın Açıklamasında yaptığı gibi; biz mesajı aldık” dedi.

SİYASET ARTIK ZAMAN İŞİ DEĞİL, BİZ SEÇİMLERE HAZIRIZ

Ak parti’nin millet tarafından milletin ihtiyaçları nedeniyle kurulduğu ve millet tarafından iktidara getirildiğini kaydeden Av. Ahmet Özcan, siyaset anlayışlarının milletten kopuk olmadığını vurgulayarak; “Biz millete hizmetkar olmaya geldik. Biz Ataşehir’de yaşayan kardeşlerimizin oylarına talip değiliz. Gönüllerine talibiz. Ak Parti kadroları olarak Liderimiz bizlere ‘yarın seçim var’ dese; biz seçimlere hazırız” dedi.

ATAŞEHİRLİNİN ALEYHİNE PARTİLERİNİN LEHİNE DURUMDA SEÇİME GİDİYORUZ

Ataşehir’i 9 senedir bir şey yapılmayan, Ataşehirlinin aleyhine partilerinin lehine olan, kendileri için bir avantaj olarak niteledikleri bir durumla seçime gitmenin avantajını kullanacaklarını kaydeden Ahmet Özcan, gerek aday, gerek meclis grubunun oluşturulmasında Ataşehir’in resmi görüleceğini, değerlendirme ve karar yetkisinin Genel Merkez’de olduğunu vurguladı.

HİÇBİR ZAMAN GÖKTEN İNER BİR ŞEKİLDE ADAY BELİRLEMEDİ

Aday belirlene kadar ilçe parti teşkilatı olarak, bu konuda konuşmayı doğru bulmadıklarını kaydeden Ahmet Özcan, partilerinin ilkelerine uygun olarak seçime hazırlandıklarını, kendisinin adaylığının söz konusu olmadığını vurgulayıp; “Bizim partimiz hiçbir zaman gökten iner bir şekilde aday belirlemedi. Teşkilat temayülleri, yoklamalar yapıldı. Buradan çıkan donelere göre aday belirlendi. Bu dönemde Ataşehir’de bizim açımızdan Belediye Başkanı şahsına oyu bulunması gerekir. İnşallah çok güzel bir belediye başkanı ve belediye meclis grubu olacak şekilde çalışma yapacağız” diye konuştu.

ZAMAN VE MEKAN MEVHUMU OLMAYAN BİR İŞ YAPIYORSUNUZ

Elinden geldiğince yerel basına deste olmaya çalıştığını ifade eden Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan, basın ile yapılacak çalışma için bütçe ile ilgili, “Biz de güllük gülistanlık değiliz. Basın mensubu kamu görevi yapar. Zaman ve mekan mevhumu olmayan bir iş yapıyorsunuz. Siyasetçilerden hiç farkınız yok” dedi.

YENİÇAMLICA, MİMAR SİNAN VE MEVLANA 1/5000’LİK PLANLARI İBB’DE

İktidar ve Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe parti temsilcisi olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını yapmaya devam edeceklerini ifade eden Ahmet Özcan, imar planları ve diğer proje çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada; “Yeniçamlıca, Mimar Sinan  ve Mevlana mahallesi 1/5000’lik planları Temmuz ayı Büyükşehir Belediye Meclisi Gündemine taşımayı başardık. Temmuz ayında görüşülecek. Yenisahra planları ile ilgili Büyükşehir üzerine düşeni yapmıştır. Biz vatandaşı mağdur etmeyecek plan için çalışıyoruz. İçerenköy Mahallesi imar çıktı itiraz edildi. Ne değişti? Yeniçamlıca, Mimar Sinan ve Mevlana Mahallesi imar sorununun çözülmesinde hiçbir adım atılmadı. Biz bütün soruları biliyoruz” ifadelerine yer verdi.

YARATILANI SEVERİZ YARATANDAN ÖTÜRÜ

Siyasete bakışlarının, “Yaratılanı severiz yaratandan ötürü” olduğunu belirten Özcan, hoşgörü ve samimiyetle çalışacaklarını kaydederek, “Olmazsa olmazımız, iftira ve yalan siyasetidir. Çamur at izi kalsın siyaseti doğru değildir. Biz uyumlu bir şekilde çalışmak istiyoruz. Şahsımıza, partimiz, manevi değerlerimize iftiraya müsaade etmeyiz” dedi.

HAL ARAZİSİ MİLLET BAHÇESİ OLARAK DÜZENLENECEK

Ataşehir’den taşınacak olan Hal arazisinin bir kısmına Hükümet Konağı yapılmasının planlandığını kaydeden İlenin kenarında olmasına rağmen ulaşım aksı açısında kolay ulaşılabilir olmasının tercih sebebi arasında olduğunu ifade eden Ahmet Özcan, Hal arazisinin Millet Bahçesi olarak düzenleneceğinin altını çizdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ