logo

AK Parti 31 Mart Yerel Seçim Beyannamesini Açıkladı

AK Parti 31 Mart Yerel Seçim Beyannamesini Açıkladı

AK Parti’nin 8 ana başlıktan oluşan “Türkiye Yüzyılı Şehirleri için Gerçek Belediyecilik” başlıklı 31 Mart yerel seçim beyannamesini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı.

Recep Kenan / itvhaber.com

31 Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik hazırlanan AK Parti‘nin seçim beyannamesi 8 ana başlıktan oluşuyor. Beyannamenin sloganı “Türkiye Yüzyılı Şehirleri için Gerçek Belediyecilik” oldu.

Demokrasilerde seçimin, vatandaşın ülkesini yöneten hükümetten veya şehirlerini yöneten yerel idarelerden hesap sorduğu, muhasebe ve murakabe vazifesini yerine getirdiği kritik eşik olduğunu belirten Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan, Ak Parti seçim beyannamesini açıkladığı konuşmasında, “Seçim, demokrasiyle yönetilen ülkelerde halk adına ülkenin idaresi sorumluluğunu üstlenen iktidarın en önemli meşruiyet kaynağıdır. Şayet bir ülkede halk, ister hükümet ister şehir düzeyinde olsun kendini yönetecek isimleri ve kadroları özgürce belirleyemiyorsa, orada demokrasiden söz edilemez.” Dedi.

 “TÜRKİYE YÜZYILI ŞEHİRLERİ İÇİN HAZIRIZ, KARARLIYIZ”

“Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Gerçek Belediyecilik” başlığıyla açıklanan seçim beyannamesinin açıklamasında, “Türkiye Yüzyılı, siyasetten ekonomiye, diplomasiden güvenliğe, hayatımızın her alanı gibi şehirlerimizi de kapsıyor. ‘Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazırız, kararlıyız’ diyoruz.” Dedi.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan, 2024 yerel seçimleri AK Parti Seçim Beyannamesi toplantısında 8 ana başlıktan oluşan AK Parti 31 Mart Yerel Seçim Beyannamesini açıkladı.

31 Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik hazırlanan Ak Parti seçim beyannamesi 8 ana başlıktan oluşuyor.

AK Parti 31 Mart Yerel Seçim Beyannamesi Başlıkları:

  1. AK Parti Yerel Yönetim Vizyonu
  2. Katılımcılık, Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik
  3. Dirençli Şehirler
  4. Türkiye Yüzyılı’nda Şehir ve Çevre
  5. Toplumsal Refah Öncelikli Şehir Ekonomileri
  6. Duyarlı ve Kapsayıcı Sosyal Belediyecilik
  7. Kültür Üreten Şehirler
  8. Hizmet ve Eser Belediyeciliği

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ