logo

Ak Parti Aday Adayı Nimetullah Topu ‘Ataşehir Kazanacak’

Ak Parti Aday Adayı Nimetullah Topu ‘Ataşehir Kazanacak’

nimetullahİlçe Başkanlığı görevinden sonra AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapan Nimetullah Topu 2 bin Ataşehirliyle adaylık açıklamasını yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı resmi başvurusunu yapan Nimetullah Topu Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde Mahalle muhtarları, STK Temsilcileri, Kanaat önderleri, 2 bin kişinin üzerinde Ataşehirli ve destekçilerinin katıldığı toplantıda Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday adaylığını kamuoyuna duyururdu. Salondaki coşkulu katılımcıların samimi desteğinin dikkat çektiği açıklama sırasında, sık sık Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Nimetullah Topu’nun adaylığının desteklendiği sloganlar atıldı.

nimetullah topuAk Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Nimetullah Topu yaptığı açıklamayla, Ataşehir’i Ak Partili Belediye ile tanıştırma hedefiyle yola çıktığı aday adaylık sürecini başlattı. 2011 yılında 20 bin oy farkla seçimi önde tamamladıkların hatırlatan Nimetullah Topu; belediyeyi iş kapısı olarak görenleri sandığa gömeceklerini, 30 Mart’ta 5 yılın hesabını sormak üzere göreve geleceklerini söyledi. Aday kim olursa olsun Ataşehir’i kazanmak için birlik beraberlik içerisinde mücadele edeceklerini ifade etti.

“GELECEĞE HAZIRIZ” sloganı, 2014 yerel seçimleri sonrasında Ataşehir için yeni bir dönem başlayacak.”iddiası ile çalışmalarına başladığı AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı ile ilgili açıklama yapan Nimetullah Topu; Mahalle muhtarları, STK Temsilcileri, Kanaat önderleri, dostları ve destekçilerin katıldığı toplantıda adaylık gerekçeleri ve çalışmaları hakkında geniş açıklamalar yaptı.

2014 Yerel Seçimini Alacak Kadroyu Oluşturduk

2009 yılında ilçe başkanlığı görevine geldiğini hatırlatan Nimetullah Topu, bu güne kadar onuru ile yürüttüğü görevinden AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa etiğini, İlçe başkanlığı döneminde gerçekleşen 2010’daki referandumda yüzde 50 ile, 2011 genel seçimlerinde ise 20 bin oy farkına dikkat çekerek, 2014’teki Yerel Seçimi alacak kadroyu oluşturduklarının altını çizdi.

Yılmadan çalıştıklarını, üye sayısını 18 binden 50 bine çıkardıklarını, mahalle teşkilatlarındaki sayıyı 3 yüzden bin 5 yüze çıkardıklarını söyleyen Nimetullah Topu, bu çalışmaların sonucunda hedeflerinin Ataşehir’de yerel seçimleri almak olduğunu ifade etti.

FOTOLAR GELİYOR…

Ak Parti’nin Belediyecilik Anlayışı İle Sorunlar Çözülecek

Ataşehir’de Türkiye’nin her bölgesinden insanların yaşadığını, vizyonsuz yöneticilerin Ataşehir’in sorunlarını karmaşık hale getirdiğininimetullah topu- söyleyen AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Nimetullah Topu, İçerenköy’de yeşil alan, Yeniçamlıca’da şuyulandırma, Yenisahra, Barbaros, Ferhatpaşa, ve Aşık Veysel mahallelerinde imar Küçükbakkalköy’de trafik, Mimar Sinan’ın park sorunlarını hatırlatarak; Ak Parti’nin yerel hizmetler ve belediyecilik anlayışı, insan odaklı, hizmet odaklı, “halka hizmet, halka hizmettir” anlayışı ile bu sorunların çözüleceğini iddia etti.

“2014 Belediyeyi ticarethane olarak görenlerin sandığa gömüldüğü yıl olacak. 5 yılın hesabı sorulacak.”diye konuşan Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Nimetullah Topu; dürüst, inanmış, halkı düşünen, milletin menfaatini öne çıkaran ak kadroların seçimi kazanacaklarını ifade etti.

Ataşehir’e Ayrım Yapmadan Hizmet Götürülecek

Ak Parti aday adaylarına başarılar dileyen Nimetullah Topu, ekip olarak birlikte çalışacaklarını, her biri birbirinden değerli aday adayı arkadaşları ile birlikte süreci yürüteceklerini söyledi.

Ayrımcılık yapmadan 400 bin nüfuslu Ataşehir’e hizmet götüreceklerini, her bölgeden, her memleketten, her mensubiyetten dostları ile bir olacaklarını, birlik olacaklarının altını çizen Av. Nimetullah Topu,”Hakkı üstün tutacağız. Sadece aday adaylık açıklaması yapmıyorum, Ataşehir’i kazanmak adına, üzerime düşeni yapacağıma söz veriyorum.”diyerek sözlerini tamamladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ