logo

Ak Parti Adayı Naim Yağcı, ‘İmar ve Mülkiyet Konularını İyi Biliyorum’

Ak Parti Adayı Naim Yağcı, ‘İmar ve Mülkiyet Konularını İyi Biliyorum’

İmar ve mülkiyet konularını iyi bildiğini söyleyen Av. Mustafa Naim Yağcı, “Hiçbir bahane üretmeden, hızla harekete geçerek sorunları kökten çözeceğiz.” Dedi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Adaylığa çıkış gerekçesi olarak açıkladığı İmar ve mülkiyet konularıyla ilgili Ataşehirlilerin yaralarını çok iyi bildiğini söyleyen Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı, “Hiçbir bahane üretmeden, hızla harekete geçerek sorunları kökten çözeceğiz.”

BAHANE ÜRETMEDEN, HIZLA HAREKETE GEÇEREK SORUNLARI KÖKTEN ÇÖZECEĞİZ

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı @naimyagci_ sosyla medya hesabından “PirDakika” başlığıyla yaptığı paylaşımda,  imar ve mülkiyet konularına hakım olduğunun altını çizerek, “İmar ve mülkiyet konularıyla ilgili yaralarınızı çok iyi biliyorum komşularım. Konu can güvenliği olunca yapılmayacak vaadler vermek gibi bir durum söz konusu olamaz benim için. Can güvenliği herhangi bir siyasi polemiğin konusu olmamalıdır. Benim için önemli olan, sizlerin sağlıklı, güvenli yuvalara kavuşmasıdır. Hiçbir bahane üretmeden, hızla harekete geçerek sorunları kökten çözeceğiz. #AtaşehirSizin” ifadelerine yer verdi.

ADAYLIĞA ÇIKMIŞIMIZIN DA BİR GEREKÇESİ İMAR VE MÜLKİYET

Ataşehir’in en önemli sorunlarının arasında yer alan İmar ve mülkiyet konuları hakkında yaptığı açıklamaları hatırlatan AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Av. Mustafa Naim Yağcı, bunların sadece bir vaat olarak kalmayacağını, insan hayatı ile ilgili, güvenlikle ilgili bu vaatlerini vaat olarak kalmayacağını, hayata geçirmek için çalışacağı sözünü vererek, “Zamanında komşularımız gelmiş. Burada yeri edinmiş kendi imkanlarıyla. Plansız, düzensiz, projesiz yapılar yapmışlar ve bunlar en az 50 yıllık binalar. O günün teknolojik şartlarına bile uygun değil. O yüzden bugün çok ciddi riskler ihtiva ediyor. Bir an önce bizim buradaki imar sorunlarını hızlı bir şekilde toparlamamız lazım. Bu bizim sorumluluğumuz. Aslında adaylığa çıkmışımızın da bir gerekçesi…” dedi.

İMAR SİYASETE MALZEME EDİLMESİN, SÜRÜNCEMEDE BIRAKILMASIN

Av. Mustafa Naim Yağcı, paylaşımında, “Biz komşularımızın yaralarını dinledik. Endişelerini dinledik. Bugüne kadar bu sıkıntılarının muhatabı olduk. Bunun siyasete malzeme edilmesi veya sürüncemede bırakılması; yapıldı yapılmadı tartışmaları içerisinde sürüp gitmesini arzu etmiyorum. Bahane üretmek istemiyorsak, ne gerekiyorsa komşularımız için yapalım. Komşularımızın can güvenliği kendi ihtiyatına da bırakılacak bir durum değildir. Biz o sorumlulukla hareket ediyoruz. Önce insan yaşamalı, güvende olmalı ki hayatını şekillendirebilsin. Geleceğe umutla bakabilirsin.” İfadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ