logo

Ak Parti Ataşehir Adayı Naim Yağcı, ‘Kazanan Ataşehirimiz olsun’

Ak Parti Ataşehir Adayı Naim Yağcı, ‘Kazanan Ataşehirimiz olsun’

Ak Parti Ataşehir Adayı Mustafa Naim Yağcı, “Ataşehir için irade koyan adaylarımıza, başarılar diliyorum. Kazanan Ataşehirimiz olsun.” Dedi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi toplantısında konuşan Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Naim Yağcı, “Ataşehir için aday olan, iradesini ortaya koyan belediye başkan adaylarımıza, Ataşehirli bir vatandaş olarak başarılar diliyorum. Kazanan Ataşehirimiz olsun.” Dedi.

AK Parti Ataşehir belediye başkan adayı olarak açıklanan AK Parti grup başkan vekili Mustafa Naim Yağcı gündem görüşmeleri sırasında gündem dışı söze alarak, Meclise veda olarak nitelenecek konuşma yaptı.

SEÇİMLER HEM ATAŞEHİR HEM ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN

Gündem dışı söz alarak Grup grubu adına konuşan AK Parti Ataşehir belediye başkan adayı Mustafa Naim Yağcı, Meclisi ziyaret eden iyi Parti Ataşehir belediye başkan adayı Ali Coşkun’u ve ilçe başkanı Buğra Yörükoğlu ile yönetim kurulunu, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyelerini selamlayarak, “Ocak meclis toplantılarından sonra Şubat toplantısının ilkine çalışmalardan dolayı katılamadım. Şubat toplantılarında da Cumhur ittifakı ve AK Parti belediye başkan adayı olarak meclis toplantısında bulunuyorum. Bize güvenip bu görevi eden Murat ittifakı bileşenlerine Sayın cumhurbaşkanımıza Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanına teşekkür ediyorum.” dedi.

SEVDAMIZ ATAŞEHİR, GAYRETİMİZ ATAŞEHİR, ÇABAMIZ ATAŞEHİR

AK Parti Ataşehir belediye başkan adayı Mustafa Naim Yağcı, gündem dışı söz alarak grup başkanvekili olarak “veda” olarak nitelendirilebilecek konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

5 YIL BOYUNCA MESAİ ARKADAŞLIĞI YAPTIK

“5 yıl boyunca siz değerli meclis üyelerimizle beraber mesai arkadaşlığı yaptık, Ataşehir’in lehine olduğumu düşündüğümüz düşündüklerimiz de hep beraber karar verdik. Bazı zaman da oy çokluğu şeklinde kararlarımız olmuştur.”

MECLİSTEKİ ÇALIŞMALARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

“Almış olduğum bu sorumluluğu Ataşehiri sokak sokak gezerek, Ateşehirlerin gönlünü kazanmış olurum. Ataşehirlilerin yüzünü güldürmek için var olan gayretimizi daha da artırmak istiyoruz. Çünkü, sevdamız Ataşehir, gayretimiz Ataşehir, çabamız Ataşehir… Ataşehirliyiz, Ataşehir’e hizmet ediyoruz. Mecliste 5 yıl boyunca siz değerli meclis üyelerimizle beraber mesai arkadaşlığı yaptık. Ataşehir’in lehine olduğunu düşündüklerimizde hep beraber karar verdik. Zaman zaman da oy çokluğu şeklinde kararlarımız olmuştur. Bir dönemin sonuna daha geliyoruz. Önümüzdeki mart ayı Meclisi ile beraber bu dönemi sonlandırmış olacağız. Ataşehir’de 5 yıl boyunca almış olduğumuz kararların Ataşehirimiz hakkında hayırlı olmasını diliyorum. Meclis üyesi arkadaşlarımızla önümüzdeki ay yine bir araya geliriz. Çalışma yoğunluğumuzdan dolayı bir araya gelemezsek arkadaşlarımıza meclisteki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Burada güzel zamanlarımız oldu. Zaman zaman tartışmalar da oldu. Ancak bunlar Ataşehir’in güzelliği, iyiliği içindi. Merkezinde Ataşehir vardı…”

“SEÇİMLER HEM ATAŞEHİR HEM ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN”

“Ataşehir için aday olan, iradesini ortaya koyan belediye başkan adaylarımıza, Ataşehirli bir vatandaş olarak başarılar diliyorum. Meclis üyesi aday listesinde yer alacak olan komşularımıza da hayırlı olsun diyorum. Seçimler hem Ataşehir Hem ülkemiz için hayırlı olsun. Kazanan Ataşehir’imiz olsun.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ