logo

Ak Parti Ataşehir Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Ataşehir Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı Milletvekili Osman Boyraz, il ve ilçe yöneticileri, mahalle teşkilatı ile partililerin katılımıyla yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem başkanlığında Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Danışma Meclisi toplantısında sosyal medya çalışmalarında başarılı olan teşkilat mensuplarına teşekkür eden Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Erdem, başarılı teşkilat mensuplarına teşekkür belgesi verdi.

MİLLETVEKİLLERİ OSMAN BOYRAZ VE  EYUP ÖZSOY   DANIŞMA MECLİSİNDE

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı milletvekilleri Osman Boyraz,  Eyup Özsoy  Ak Parti İstanbul il başkan yardımcısı Gıyaseddin Gergin, il yönetim kurulu üyeleri Elif Şahin Keleş, Nurullah Aktaş ve Kadın Kolları Başkanı Gülayşe Durak ve yönetimi, gençli kolları başkanı  Ömer Faruk Çelik, ana kademe, mahalle  teşkilat mensuplarıyla partililerin  katılımı ile yapıldı.

TÜM KADEMELERE BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR

Ataşehir İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı ile ilgili açıklama yapan ilçe Başkanı İsmail Erdem, “Teşkilatımızın ana kademe yönetim kurulu üyelerine, ilçe kadın kolları başk. @GulayseDurak  ve yönetimine, Gençli kolları bşk.  @ofarukcelikTR ve yönetimine, Belediye Meclis üyelerimize, mahalle başkanları ve yönetimlerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Yola devam.” Dedi.

“MÜCADELE ETTİĞİN TARAFIN, ARAÇ GERECİNİ MUTLAKA KULLANACAKSIN”

Danışma Meclisi toplantısında sosyal medya çalışmalarında başarılı olan teşkilat mensuplarına teşekkür eden Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Erdem, açıklamasında başarılı sosyal medya çalışmaları ile ilgili şu ifadelere yer verdi:
 İlçe danışma meclisinde sosyal medya çalışmalarında başarılı olan teşkilat mensuplarımıza teşekkür belgesi takdim ettik. 2023 seçimlerinde sosyal medyanın aktif olarak kullanılacağı bu günden belli. “Mücadele ettiğin tarafın, araç gerecini mutlaka kullanacaksın”
Teşkilatımızın ana kademe yönetim kurulu üyelerine, ilçe kadın kolları başkanı Gülayşe Durak ve yönetimine, Gençli kolları bşk. Ömer Faruk Çelik ve yönetimine, Belediye Meclis üyelerimize, mahalle başkanları ve yönetimlerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.
Durmak yok, yola koşarak devam.
Hedef 2023 2024

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ