logo

AK Parti Ataşehir Gençlik Danışma Meclisi Toplandı

AK Parti Ataşehir Gençlik Danışma Meclisi Toplandı

nimetullah_topu_ak_parti_ilce_baskani-1Adalet ve Kalkınma Partisi Ataşehir İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı, İstanbul Milletvekilleri ve ilçe Başkanı Nimetullah Topu’nun katılımı ile, Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde yapıldı.

Recep Kenan/Ataşehir

Ak Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Mustafa Ataş, Muhammed Çetin, Metin Külünk, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin ilçe yöneticileri ve çok sayıda Ak Partililerin katıldığı Danışma Meclisi toplantısında Öğretmenevi’nin salonunun partililerce doldurulduğu gözlendi.

Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde yapılan AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı’nda gündem ağırlıklı olarak önümüzdeki seçimlerden oluştu.

 

TOPLANTI FOTOLARI

 

Milletvekillerini kısa selamlama konuşmalarından sonra, mahalle temsilcilerinden söz alan konuşmacılar ağırlıklı önümüzdeki seçimlerin oluşturduğu konularda düşüncelerini ve dileklerini dile getirdiler. Konuşmaların yapıldığı sırada salondaki iki gurup arasında gerginlik yaşandığı gözlendi.

 

Nimetullah TOPU; “Hep birlikte 2014’te Ataşehir’i ‘Ak’layacağız”

Daha sonra kürsüye çıkan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, “Ataşehir’in Aklanması” sürecinde gençlik kollarının önemli görevler üstleneceğini belirterek; “İnşallah Hep birlikte 2014’te Ataşehir’i Aklayacağız.”dedi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu konuşmasını özetle şöyle sürdürdü:
Gençlik kollarında uzun yıllar hizmet veren kardeşiniz olarak, gençlik kollarının sorunlarını en iyi bilenlerdenim. Hem okul, hem askerlik, hem de yeni bir aile kurma ve hayatın başında siyasi çalışmalara zaman ayırmak gerçekten zordur arkadaşlar. Siz bu zorluğu başarıyorsunuz. Bizlere düşen, bu çalışmalarınızda sizlerin sonuna kadar yanında olmak, destekçiniz olmaktır. Bu akşam olduğu gibi başarılı organizasyonlarla; önümüzdeki en önemli sınav 2014 seçimlerini gençlik kolları, kadın kolları, mahalle teşkilatları, ilçe yönetimi ile kenetlenmiş Ak Parti, Ataşehir’i alacaktır. Sadece 2014’ü değil, önüne çıkan her seçimde 1.parti olma hedefini devam ettirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, aranızda bulunmaktan memnuiyetimi ifade ediyor hayırlı akşamlar diliyorum.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ