logo

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem istifa Etti

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem istifa Etti

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem görevinden istifa etti. Erdem, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerde milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, milletvekilliği aday adaylığı başvurusu için İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti.

İSMAİL ERDEM, 28. DÖNEM MV ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPTI

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, görevinden istifa ederek 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerde milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

İSMAİL ERDEM İSTİFA ETTİ

İstanbul AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı başvurusu için Ataşehir’deki görevinden istifa etti.

SANCAKTEPE’DEN ATAŞEHİR’E

Sancaktepe Belediye Başkanlığı yapan, önceki dönem Ataşehir Belediye Başkanı adayı olan Erdem Ataşehir Ak Parti İlçe Başkanı olarak görev yapıyorken Milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yaptı.

YENİ HİZMETLER PEŞİNDEN KOŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

28. Dönem Milletvekilliği için aday adaylığı başvuruları milletvekilliği aday adaylığı başvurusu için görevinden istifa eden AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, açıklamasında, “Kuruluşundan bu güne; başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Ak Parti kadrolarımızla Büyük, Güçlü Türkiye için çalışarak ülkemize hizmet ettik. Türkiye Yüzyılı; istiklalin ve istikbalin yüzyılıdır. Ülkemiz ve insanımız için yeni projeler, yeni eserler, yeni hizmetler peşinden koşmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTELERİNE SON ŞEKLİ ERDOĞAN VERECEK

14 Mayıs seçimleri takvimine göre 28. Dönem Milletvekilliği için aday adaylığı başvuruları 17 Mart’ta tamamlanıyor. Ak Parti teşkilatın nabzının ölçüleceği temayül yoklaması ise 18-19 Mart’ta yapılacak. Komisyonlarda aday adayı başvuruları değerlendirilerek adayların listesi oluşturulacak. Erdoğan tarafından son şekli verilecek aday listeleri, daha sonra YSK’ya verilecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ