logo

AK Parti Ataşehir Kadın Kolları: ‘İdlibli Kardeşlerimizin Yanındayız’

AK Parti Ataşehir Kadın Kolları: ‘İdlibli Kardeşlerimizin Yanındayız’

AK Parti Ataşehir Kadın Kollarından İdlib’deki zorlu koşullarda yaşayan çocuklarımıza ulaştırılmak üzere kışlık giysi ve bot yardımı toplanarak gönderildi.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem’in desteği, AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülayşe Durak başkanlığında, mahalle ve yönetim kurulu üyeleriyle toplanarak hazırlanan, kışlık giysi ve bot yardımı İdlib’deki zorlu koşullarda yaşayan çocukları ulaştırılmak üzere 16 Şubat 2022 Çarşamba günü gönderildi.

İdlib’deki çocuklara yapılan yardımları özenle hazırlayıp paketlenmesine yardımcı olan AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülayşe Durak, yönetim ve mahalle yönetim kurulu üyelerine topladıkları yardım için teşekkür etti.

AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülayşe Durak, açıklamasında, “Dünyanın herhangi bir yerinde yardıma ihtiyacı olan tüm çocuklarımıza kalbimiz ve elimiz her daim açıktır. Bizler üşüyen küçük eller gördüğümüzde; gönülleri ağlayan, onların yarasına derman olmaya çalışan bir milletiz. Bu anlamda yardımlarıyla İdlib’deki çocuklarımızın yaralarını saran, destek olan başta İlçe Başkanımız İsmail Erdem beyefendi olmak üzere, değerli teşkilat mensuplarımıza , yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu yardımda emeği olan hayır sever her bir vatandaşımıza da sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Zorlu kış şartlarında bir nebzede olsa oradaki çocuklarımızın ihtiyaçlarını gidermek, gönüllerini ısıtmak istedik. Gün birlik olma günü ise, biz her daim bir ve beraberiz.” İfadelerine yer verdi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ